fbpx

Natuurlijk op
je mooist!

Daar helpen we je bij!

Natuurlijk op
je mooist!

Daar helpen we je bij!

Voel je
welkom bij
Cosmetic Clinics

Met een persoonlijke benadering een mooi natuurlijk resultaat

Bij Cosmetic Clinics kennen we iedere klant, en daar hechten wij waarde aan! Wij geven altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen zowel vrouwen als mannen om er goed uit te zien en nog belangrijker, zich goed te voelen. 

 
Ons doel is om je te helpen er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien, met een natuurlijk resultaat!

Onze werkwijze

Bij Cosmetic Clinics vind je alle professionals onder één dak. Wij volgen voor elke
behandeling een vast stappenplan, zo kunnen we de kwaliteit altijd garanderen. Daarbij
staat de kennismaking en het bespreken van jouw wensen centraal, dit geeft de basis
voor jouw specifieke behandeling.

Onze
behandelingen

Bij Cosmetic Clinics willen wij u helpen uw natuurlijke schoonheid naar boven te brengen. Onze missie is om kwalitatief hoogstaande en bewezen effectieve cosmetische behandelingen aan te bieden die uw zelfvertrouwen en uw uiterlijk verbeteren.

Fillers
Een filler is een dunne gel die met een zeer fijne naald in of vlak onder de huid wordt geïnjecteerd om lokaal vulling en/of versteviging te creëren. Er bestaan veel verschillende soorten fillers met uiteenlopende eigenschappen. Cosmetic Clinics werkt uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan dat wat ons bindweefsel zelf produceert. Lees verder >>

Ooglidcorrectie
Bij Cosmetic Clinics behandelen we bovenooglidcorrecties volgens de Milaan-methode, die zich onderscheidt van andere methoden door een meer wetenschappelijke benadering en een beter resultaat.
We zijn er trots op dat we een van de weinige klinieken in Nederland zijn die deze methode toepassen, en vanwege de mooie resultaten wordt deze methode steeds populairder bij degenen die een ooglidcorrectie overwegen. Lees verder >>

Onze specialisten

De cosmetische artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beiden
een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts en is NVCG en KNMG gecertificeerd. Door welke specialist je ook behandeld
wordt, zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Nicolette Vermeulen
Cosmetisch arts
Marieke van Hemert |
Cosmetisch arts
Eefke Carey |
Cosmetisch arts

Bekijk de blogs van Cosmetic Clinics

Een ooglidcorrectie met het mooiste resultaat dankzij de Milaan-methode

Met 5 locaties is
Cosmetic Clinics
altijd dichtbij!

Cosmetic Clinics heeft haar hoofdlocatie in Amersfoort, waar alle behandelingen gedaan worden. Daarnaast zijn er nog 4 in-house locaties, waar wij regelmatig behandelingen uitvoeren. Per locatie zijn er verschillende experts aanwezig die je kundig en professioneel helpen bij het maken van de juiste keuzes. Samen maken we je op een natuurlijke manier net een beetje mooier.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401