fbpx

Lanluma

Alle informatie op een rijtje

Lanluma Skinboosters

Lanluma is een collageenstimulerende filler, op basis van poly-L melkzuur PLLA.

Anders dan een hyaluronzuurfiller, welke fijne lijntjes en rimpels opvult, stimuleert Lanluma de natúúrlijke aanmaak van collageen in de huid, waardoor de huid weer stevigheid en lifting krijgt. Fijne lijntjes vallen minder op.

Een eigenschap van Lanluma is dat het eindresultaat zich langzaam opbouwt. Het lichaam wordt gestimuleerd om zelf (weer) collageen aan te maken. Na ongeveer 2 à 3 maanden wordt het resultaat geleidelijk zichtbaar, maar de collageenproductie stopt nog niet, dit kan tot wel 9 maanden doorgaan. Het effect van een Lanluma-behandeling houdt daardoor tot 2 jaar aan.

De voordelen van Lanluma

Cosmetic Clinics biedt een reeks oplossingen om jouw huid zijn jeugdige stevigheid terug te geven en de tekenen van veroudering te verminderen. Onze Lanluma-behandelingen stimuleren de natuurlijke collageenproductie, herstellen het volume en geven jouw huid een natuurlijke lift. Deze effectieve en vrijwel pijnloze behandelingen bieden duurzame resultaten, die tot wel 2 jaar kunnen aanhouden, en zorgen ervoor dat je er verfrist en verjongd uitziet. Of je nu fijne lijntjes wilt aanpakken of de contouren van jouw gezicht of billen wilt verbeteren, Lanluma kan een natuurlijke, geleidelijke verbetering bieden.

Lanluma is een collageenstimulerende filler die zowel voor het gezicht als de billen kan worden gebruikt:

Gezicht Billen
* Ingevallen slapen * Modelleren van de billen
* Kaaklijn verstevigen * Opvullen van “heup” deukjes
* Meer versteviging in de wangen * Versteviging toe voegen
* Fijne lijntjes opvullen * Verouderde billen te liften
* Corrigeren diepe plooien
* Corrigeren van littekens

Lanluma is niet te vergelijken met andere (Hyaluronzuur gebaseerde) fillers, aangezien het de te behandelen gebieden niet (op)vult.  De PLLA- deeltjes (Poly-L melkzuurdeeltjes) werken diep in de huid om de natuurlijke collageenresponse van het lichaam zelf (weer) te activeren.

Nadat het te behandelen gebied is afgetekend, wordt het te behandelen gebied ontsmet en vervolgens plaatselijk verdoofd. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Lanluma wordt voorzichtig middels een naald of canule geïnjecteerd op de plek waar u versteviging wilt creëren.

U zult zich direct na de ingreep prima voelen, al kan er een paar uur lang wel wat roodheid en zwelling optreden. Tevens kan het behandelde gebied beurs en gevoelig aanvoelen.

Voor het gezicht is vaak 1 behandeling voldoende. Voor de billen zijn er 2 à 3 behandelingen nodig. De resultaten zullen geleidelijk verschijnen gedurende 2 à 3 maanden.

Een behandeling voor het gezicht kost € 850,- per behandeling.

Een behandeling voor de billen kost € 1.900,- per behandeling.

Het effect van een behandeling met Lanluma is niet direct zichtbaar. Resultaat begint zichtbaar te worden na 2 maanden, het proces van collageenaanmaak zal tot 9 maanden duren. De behandeling kan na 2 jaar weer worden herhaald.

Het effect is afhankelijk van uw leeftijd, blootstelling aan de zon, roken en leefstijl. Eventueel gewichtsverlies kan een negatief effect hebben.

De injecties kunnen een kortdurende pijn door de prik veroorzaken. Soms wordt bij het prikken een bloedvaatje geraakt waardoor een kleine bloeduitstorting kan ontstaan.

Op de plek van de injectie kunnen zwellingen, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring of gevoeligheid ontstaan. Deze klachten verdwijnen meestal binnen enkele dagen na de behandeling. Koelen is toegestaan en kan de effecten wat afzwakken.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan gedurende een week na de behandeling niet te zwemmen, naar de sauna of sportschool te gaan.

Vanwege het risico op knobbelvorming of granulomen (een verzameling ontstoken cellen) is het belangrijk om 2 weken lang, iedere dag het behandelde gebied 2x per, dag 10 minuten krachtig te masseren. Zo wordt de Lanluma optimaal onder de huid verspreid.

Ten opzichte van Sculptra heeft Lanluma kleinere moleculen en meer in aantal, waardoor het product effectiever is. Tevens kan de cosmetisch arts de behandeling van Lanluma meteen na het consultgesprek starten. De Sculptra behandeling heeft langere voorbereiding nodig.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401