fbpx
Hangende wenkbrauwen

Hangende wenkbrauwen

Als je wenkbrauwen wat meer hangen, kan dit een vermoeide uitstraling geven.
Hangende wenkbrauwen kunnen verschillende oorzaken hebben: spieractiviteit, huidverslapping door verlies van bot- en vetweefsel, volume verlies van de slapen, of overhangende oogleden.

Het is belangrijk om te kijken wat de oorzaak is en daarop de behandeling af te stemmen.

De behandeling

Met een wenkbrauwlift door middel van Botox kun je net een wat meer open en frisse blik krijgen. Het is een behandeling met een subtiel resultaat. Vaak wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een Botoxbehandeling van de frons.

Bekijk ook de ooglidcorrectie pagina voor meer informatie.

Is er sprake van volumeverlies boven de wenkbrauwen, dan behoort een fillerbehandeling van de slaap tot een van de mogelijkheden. Dit geeft een mooi herstel van het contour.

De oorzaak kan ook zijn dat je bovenoogleden teveel overhangen. In dat geval kun je beter kiezen voor een bovenooglidcorrectie. Ook daarvoor kun je bij Cosmetic Clinics terecht.

Prijs

Prijs

Behandeling vanaf € 99

Beleving

Beleving

Amper tot geen pijn bij de behandeling

Methode

Methode

Voor deze behandeling wordt Botox en/of filler gebruikt.

Behandeltijd

Behandeltijd

De behandeling duurt 15-30 minuten.

Werkingstijd

Werkingstijd

De behandeling is ongeveer 3 tot 12 maanden zichtbaar

Resultaten na behandeling van hangende wenkbrauwen

Boek een afspraak of een vrijblijvend consult

Onze specialisten bij Cosmetic Clinics staan altijd voor je klaar om alle vragen over cosmetische behandelingen en onze behandelopties vrijblijvend te bespreken.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn, alvorens zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw wensen.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Een consult is altijd vrijblijvend en gratis.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401