“Cosmetic Clinics”

Radiesse

De Radiesse® filler is een unieke, veelzijdige filler. Door toevoeging van calciumhoudende microsferen geeft de filler niet alleen een liftend effect, maar stimuleert hij ook de aanmaak van nieuw collageen. Bij veel mensen houdt dit effect een jaar aan, vaak zelfs langer.

Verder geeft Radiesse® in vergelijking met andere fillers meer verbetering van de huidkwaliteit en een natuurlijk resultaat.

Wij vinden het niet gek dat iedereen fan is van deze filler.

Welke gebieden kunnen behandeld worden met Radiesse®?

Onder andere:

  • Wangen
  • Neuslippenplooi
  • Marionetlijnen, dit zijn de lijnen die van de mondhoeken naar de kaak lopen
  • Kaaklijnen
  • Kin
  • Handen

Voor behandeling met Radiesse

Na een behandeling met Radiesse

Hoe gaat een behandeling met Radiesse® in z’n werk?

Radiesse® wordt in kleine hoeveelheden met een dunne naald of canule in de huid gebracht. Er is direct een zichtbaar effect. De toename van collageen start enkele weken na de behandeling waardoor het resultaat na enkele weken/maanden nog verder toeneemt.

De slappe huid wordt strakker en elastischer. Uiteindelijk breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuw aangemaakte collageen blijft langer bestaan. Je huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

Hoe lang heb ik resultaat van Radiesse®?

Het resultaat van Radiesse® houdt door de aanmaak van nieuw eigen collageen langer aan dan het resultaat van een gewone filler. Na 1-2 behandelingen in het eerste jaar is een vervolgbehandeling vaak pas na 1½ jaar nodig.

De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.

Op de website www.radiesse.nl kunt u nog meer informatie over dit prachtige product vinden.

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN: IS RADIESSE GESCHIKT VOOR MIJ?