fbpx

Fillers

Fillers

Hiermee helpen we je!

Alles wat je moet weten over Fillers

Een filler is een dunne gel die met een zeer fijne naald in of vlak onder de huid wordt geïnjecteerd om lokaal vulling en/of versteviging te creëren. Er bestaan veel verschillende soorten fillers met uiteenlopende eigenschappen. Cosmetic Clinics werkt uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan dat wat ons bindweefsel zelf produceert.

Naarmate we ouder worden, verandert de samenstelling van ons lichaamseigen hyaluronzuur en kan het lichaam er steeds minder zelf van aanmaken. Daarmee neemt ook de vochthuishouding in de huid af, verliest de huid aan volume en stevigheid en ontstaan er rimpels. Hyaluronzuur zet uit en kan tot 30x het eigen volume toenemen (vandaar dat er ook een minimale hoeveelheid wordt geïnjecteerd). Bovendien trekt het extra watermoleculen aan om dit volume zo lang mogelijk in stand te houden. Bij Cosmetic Clinics werken we met Aliaxin, Juvéderm en Radiesse.

Zie het effect van Fillers

De voordelen van Fillers

Fillers bieden veel voordelen, waaronder:

Hoe werken fillers?

Een filler is een dunne gel die met behulp van een zeer fijne naald in of vlak onder de huid wordt geïnjecteerd, met de bedoeling lokaal vulling en/of versteviging te creëren.

Er bestaan veel verschillende soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Cosmetic Clinics werkt uitsluitend met de meest geavanceerde fillerproducten op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vrijwel identiek is aan dat wat ons bindweefsel zelf produceert. Naarmate we ouder worden, verandert echter de samenstelling van ons lichaamseigen hyaluronzuur en kan het lichaam er steeds minder zelf van aanmaken. Daarmee neemt ook de vochthuishouding in de huid af, verliest de huid aan volume en stevigheid en ontstaan er rimpels. Hyaluronzuur zet uit en kan tot 30x het eigen volume toenemen (vandaar dat er ook een minimale hoeveelheid wordt geïnjecteerd). Bovendien trekt het extra watermoleculen aan om dit volume zo lang mogelijk in stand te houden. Wij werken met Aliaxin, Juvéderm en Radiesse.

De toepassingen van Fillers

Fillers worden gebruikt om een diverse perceptuele probleemgebieden in het gezicht aan te pakken, waaronder volumeverlies in de wangen, wallen onder de ogen, rimpels, lippenvergroting, kaaklijn, jukbeenderen, kin en neuslippenplooi.

Fillers kunnen worden gebruikt om een breed scala aan cosmetische problemen aan te pakken, waaronder rimpels en plooien, verminderd volume, lippenvergroting en verbetering van de jukbeenderen.

Andere, wat minder bekende behandelingen met fillers zijn, handverjonging, waarbij de veroudering van de handen wordt bestreden door het toevoegen van volume en het verminderen van slapheid.

Tegenwoordig bieden we ook filler behandelingen voor het verbeteren van de hals en decolleté, waarbij verloren volume wordt aangevuld en verouderingsverschijnselen worden verminderd.

Onze artsen maken gebruik van hoogwaardige producten en moderne technieken om een natuurlijk en jeugdig resultaat te garanderen. Bovendien worden alle behandelingen uitgevoerd onder strikte hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen en wordt er altijd een uitgebreide consultatie gehouden voorafgaand aan de behandeling.

Bij Cosmetic Clinics staat comfort en tevredenheid centraal. Onze artsen luisteren aandachtig naar jouw wensen en doelen en helpen graag bij het vinden van de perfecte filler-behandeling. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het verschil dat filler behandelingen kunnen maken voor jouw uiterlijk en zelfvertrouwen.

Welke behandelingen voeren we uit met Fillers

Cosmetic Clinics biedt verschillende behandelingen aan om te helpen bij het verminderen van rimpels en het herstellen van de jeugdige uitstraling van de huid. Onze fillers worden gebruikt om het volume van het gezicht te herstellen en de huid strakker te maken. Onze behandelingen zijn snel en effectief en kunnen u helpen om er jonger en stralender uit te zien.

Voorhoofdrimpel Behandeling

Elimineer je voorhoofdrimpels en verjong je uitstraling met onze beproefde en bewezen behandelingen
Fillers

Wallen & Kringen

Elimineer wallen en donkere kringen onder de ogen en verjong je uitstraling met onze beproefde behandelingen
Fillers

Lipfillers

Versterk en verfijn je lippen met onze veilige en effectieve lipfillers van Cosmetic Clinics, voor jou.
Fillers

Fronsrimpel Behandeling

Verzacht fronsrimpels en verkrijg een ontspannen uitstraling met onze gerichte fronsrimpel behandelingen.
Fillers

Hamsterwangen Behandeling

Verkrijg een frisse en jongere look door het verminderen van hamsterwangen met onze effectieve behandelingen.
Fillers

Rokerslijntjes

Elimineer rokerslijntjes en verkrijg een frissere uitstraling met onze gerichte behandelingen.
Fillers

Volume verlies voorhoofd

Herstel volume en verkrijg een verfijnde look met onze behandelingen voor volume verlies in het voorhoofd.
Fillers

Ingevallen Wangen

Herstel de volheid en jeugdigheid van je wangen met onze bewezen behandelingen voor ingevallen wangen.
Fillers

Marionetlijnen

Verzacht marionetlijnen en verkrijg een ontspannen uitstraling met onze beproefde behandelingen
Fillers

Kaaklijn- en Kincountouren

Versterk en verfijn je kaaklijn en kin met onze geavanceerde behandelingen voor contouren bij Cosmetic Clinics.
Fillers

Volume Jukbeenderen

Geef je gezicht meer definitie en verkrijg een vollere look door het aanvullen van volume verlies in de jukbeenderen.
Fillers

Migraine

Verkrijg verlichting van migraine en verbeter het kwaliteit van leven met onze beproefde behandelingen.
Fillers

Putjeskin behandeling

Wil je geen putjeskin meer zien in de spiegel, boek dan een behandeling voor een natuurlijk resultaat.
Fillers

Slappe Hals en Decoletté

Dankzij de behandeling van Csometic Clinics kan de huid weer strakker en jonger overkomen.
Fillers

Neus Plooi

Verfijn uw uiterlijk en versterk uw zelfvertrouwen met onze Neus-lippenplooi behandeling, uitgevoerd door experts.
Fillers

Hoe boek ik een van deze behandelingen?

Boeken bij Cosmetic Clinics is eenvoudig en snel. Ga naar onze boekingstool op onze website, selecteer jouw locatie en de gewenste behandeling en je kunt binnen enkele minuten een afspraak boeken.
 
Onze boekingstool is 24/7 beschikbaar en we staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw afspraak. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en we garanderen een snelle en efficiënte service.
 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als je het liefst direct contact wilt hebben, kun je ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

De kosten van filler behandelingen variëren afhankelijk van de behandelzone en de specifieke behandeling die je kiest. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort bieden we je een uitgebreide prijslijst met de kosten van elke behandeling.

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiënttevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan cosmetische behandelingen, zoals injectables, huidverjonging, laserbehandelingen, huidverbetering en lichaamscontouring. We nodigen je uit om onze website te bezoeken voor een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen.

Om erachter te komen welke behandeling het beste bij je past, raden we je aan om een consult in te plannen met een van onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je wensen en verwachtingen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Tijdens een consult nemen we de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. Onze specialisten zullen je huid onderzoeken en de meest geschikte behandeling(en) adviseren. We zullen ook eventuele risico's en bijwerkingen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De duur van de behandelingen varieert, afhankelijk van het type behandeling en de individuele situatie. Sommige behandelingen kunnen binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl andere langer duren. De hersteltijd verschilt ook per behandeling. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de geschatte duur en hersteltijd van de aanbevolen behandeling(en).

De kosten van de behandelingen verschillen per behandeling en worden op maat berekend op basis van je persoonlijke behoeften. Tijdens het consult zullen we een prijsopgave geven voor de voorgestelde behandeling(en).

De duurzaamheid van de resultaten varieert per behandeling en individu. Sommige behandelingen geven langdurige resultaten, terwijl andere tijdelijk zijn en regelmatig onderhoud vereisen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de verwachte duur van de resultaten.

Cosmetic Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij al onze behandelingen. We werken met ervaren en gekwalificeerde specialisten en maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Hoewel we geen garanties kunnen geven, streven we ernaar om de best mogelijke zorg en resultaten te bieden.

Het combineren van behandelingen tijdens één afspraak is soms mogelijk, afhankelijk van de gekozen behandelingen en je individuele situatie. Tijdens het consult zullen onze specialisten je adviseren over de beste aanpak en bepalen of het combineren van behandelingen haalbaar en veilig is.

Afhankelijk van het type behandeling en je individuele situatie, kan het zijn dat je direct na de behandeling weer aan het werk kunt. Sommige behandelingen vereisen echter een herstelperiode. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over wat je kunt verwachten na de behandeling en of er speciale instructies zijn om te volgen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met andere oplossingen en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze , fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601