fbpx

Profhilo

Alle informatie op een rijtje

Profhilo

Profhilo is een revolutie in de wereld van huidverbetering en biedt een nieuwe manier om je huid te verjongen en te revitaliseren. Dankzij de hoogste concentratie aan puur hyaluronzuur van alle injectables, is Profhilo een uiterst effectieve manier om de huid te verbeteren. Hierdoor is de behandeling niet alleen snel en gemakkelijk, maar zorgt het ook voor een blijvend resultaat.

In tegenstelling tot traditionele fillers, is Profhilo geen filler, maar een skinbooster. Dit betekent dat het product niet alleen werkt door het verzachten van rimpels, maar ook door het herstellen van stevigheid, elasticiteit en hydratatie. Hierdoor wordt de huid niet alleen gladder en jonger, maar voelt deze ook soepeler en gezonder aan.

Omdat Profhilo een medische behandeling is, mag het uitsluitend door artsen worden toegediend door middel van kleine injecties in de huid. Hierdoor ben je altijd verzekerd van veilige en professionele zorg en kun je erop vertrouwen dat de behandeling op de juiste manier wordt uitgevoerd.

De toepassingen van Profhilo

Profhilo is een unieke en veelzijdige huidverbeterende behandeling die voor vele verschillende toepassingen geschikt is. Naast het feit dat het wordt ingezet op plekken waar de huid van nature gevoeliger is voor verslapping, zoals het gezicht, armen, hals en decolleté, is het ook een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun huid te verbeteren met een natuurlijk effect.

Bovendien is Profhilo ook uitermate geschikt voor mensen die liever geen fillers of Botox gebruiken. De behandeling is namelijk gericht op het herstellen van stevigheid, elasticiteit en hydratatie, in plaats van het opvullen van rimpels.

 

Het resultaat van een behandeling met Profhilo is een prachtig en natuurlijk uitziende huid. Dankzij de hoogste concentratie puur hyaluronzuur werkt Profhilo van binnenuit aan de verbetering van de huid, waardoor het resultaat al snel zichtbaar is. Laat je informeren door een arts over de mogelijkheden van Profhilo en ontdek hoe je jouw huid kunt verbeteren.

De voordelen van Profhilo
In samenvatting biedt Profhilo een nieuwe en innovatieve manier om je huid te verbeteren, door middel van een effectieve skinbooster die stevigheid, elasticiteit en hydratatie herstelt. Laat je vandaag nog informeren door een arts over de mogelijkheden van Profhilo en ontdek hoe je jouw huid kunt verbeteren.

De voordelen van Profhilo
In samenvatting biedt Profhilo een nieuwe en innovatieve manier om je huid te verbeteren, door middel van een effectieve skinbooster die stevigheid, elasticiteit en hydratatie herstelt. Laat je vandaag nog informeren door een arts over de mogelijkheden van Profhilo en ontdek hoe je jouw huid kunt verbeteren.

Hoe werkt Profhilo ?
Profhilo werkt door middel van het injecteren van hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en een belangrijk element voor meerdere weefsels. Bij het ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af, wat zich uit in een verslappende huid. Profhilo geeft een stimulans aan de huid en verbetert deze van binnenuit, waardoor de huid weer gaat stralen en een jongere uitstraling krijgt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401