fbpx

Plekjes verwijderen

Plekjes verwijderen

Ook daar helpen we je bij!

Op deze pagina vind je alle informatie over een Plekjes verwijderen behandeling zoals de wetenschap, de behandeling zelf, de voordelen, wat je kunt verwachten en de prijs.

Wat is een Plekjes verwijderen behandeling: Hoe het werkt

Goedaardige plekjes op de huid, zoals moedervlekken, wratjes, en ouderdomsvlekken, kunnen eenvoudig worden verwijderd bij een cosmetische kliniek. Met behulp van coagulatie wordt huidweefsel met een heet naaldje verwijderd. Deze techniek kan ook worden gebruikt om steelwratjes te verwijderen. De behandelde huid is na de behandeling kwetsbaar en vereist extra voorzichtigheid. De kosten voor het verwijderen van plekjes variëren, afhankelijk van het aantal plekjes dat wordt verwijderd.

Alles wat je moet weten over een Plekjes verwijderen behandeling

Als je overweegt om goedaardige plekjes op je huid te laten verwijderen door middel van coagulatie, zijn er een aantal belangrijke zaken die je moet weten over deze behandeling.

Ten eerste is coagulatie een doorgaans veilige en effectieve methode om goedaardige huidafwijkingen te verwijderen. Met behulp van een heet naaldje wordt het plekje laag voor laag verwijderd, waardoor het plekje tot het gewenste niveau kan worden teruggebracht.

Ten tweede moet je er rekening mee houden dat de behandelde huid kwetsbaar is na de behandeling en extra voorzichtigheid vereist. Vermijd zonnebank en sauna, neem geen hete douche of warm bad en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF om je huid te beschermen tegen o.a. pigmentatie.

Ten derde is het belangrijk om te weten dat de kosten van de behandeling afhankelijk zijn van het aantal plekjes dat wordt verwijderd. Meestal is er één sessie nodig, maar in sommige gevallen kan meer dan één behandeling nodig zijn.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat coagulatie alleen geschikt is voor goedaardige huidafwijkingen. Als het plekje kwaadaardig is, moet het in het ziekenhuis worden behandeld.

Over het algemeen is coagulatie een veilige en effectieve manier om goedaardige huidafwijkingen te verwijderen. Als je nog vragen hebt over deze behandeling, neem dan gerust contact op met een cosmetische kliniek voor meer informatie en persoonlijk advies.

De voordelen en feiten van een Plekjes verwijderen behandeling op een rijtje

De behandeling van het verwijderen van goedaardige plekjes op de huid door middel van coagulatie biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste feiten en voordelen van deze behandeling:

  1. Eenvoudig en snel: De behandeling is snel en eenvoudig. Het duurt meestal niet langer dan een paar minuten om een plekje te verwijderen.
  2. Geen littekens: Het risico op littekens is klein omdat de behandeling minimale schade aan de huid veroorzaakt. Na de behandeling blijft er soms een kleine roodheid over, maar dit verdwijnt langzaam.
  3. Pijnloos: De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, zodat je geen pijn voelt tijdens de procedure.
  4. Veilig: Coagulatie is een over het algemeen veilige methode voor het verwijderen van goedaardige plekjes op de huid. 
  5. Geschikt voor verschillende plekjes: Coagulatie kan gebruikt worden voor verschillende soorten goedaardige plekjes op de huid, zoals moedervlekken, wratjes, ouderdomsvlekken, fibroompjes, steelwratjes, huid spatadertjes, (bepaalde) pigmentvlekken en cherry naevus.
  6. Direct resultaat: Na de behandeling zie je direct resultaat
  7. Korte herstelperiode: Na de behandeling is er een korte herstelperiode nodig van enkele dagen tot maximaal drie weken, afhankelijk van de grootte en locatie van het verwijderde plekje.
 

Als je last hebt van goedaardige plekjes op je huid en overweegt om deze te laten verwijderen, is coagulatie een veilige, eenvoudige en pijnloze methode met veel voordelen. Overleg met een cosmetische kliniek om te kijken of deze behandeling geschikt is voor jou en jouw huidafwijkingen.

Beleving

Dankzij verdoving is de behandeling pijnloos

Methode

Er wordt gebruik gemaakt van Coagulatie

Behandeltijd

De behandeltijd wordt in overleg vastgesteld

Werkingstijd

Er is een permanent effect zichtbaar

Wat kun je verwachten?

Bij Cosmetic Clinics willen wij er voor zorgen dat onze cliënten zich comfortabel voelen en tevreden zijn met het resultaat van hun behandeling. Daarom nemen wij de tijd voor hen tijdens het intakegesprek om hun verwachtingen en doelen te begrijpen.

Wij bieden verschillende behandelopties en bespreken de mogelijke risico’s zodat onze cliënten volledig op de hoogte zijn voordat zij een beslissing nemen. Onze deskundige artsen stellen vervolgens een behandelplan op en ons team van artsen voert de behandeling uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Na de behandeling houden wij vaak contact met onze cliënten via ons controle- en nazorgprogramma om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met het resultaat en om eventuele bijwerkingen op te volgen.

Bij Cosmetic Clinics staan in voor een uitstekende service en zijn wij toegewijd aan het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze cliënten. Wij zijn er om hen deskundig te begeleiden en te behandelen en zorgen ervoor dat zij een fantastisch resultaat krijgen.

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Waarom kies je voor ons voor jouw behandeling?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiënttevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

De uitvoering van een Plekjes verwijderen behandling

Hoe lang duurt een Plekjes verwijderen behandeling?

De duur van een plekjes verwijderen behandeling is afhankelijk van het aantal en de grootte van de plekjes. Meestal is de behandeling snel en pijnloos, en kun je direct na de behandeling weer aan de slag. Onze artsen geven je vooraf een inschatting van de duur van de behandeling en kunnen, indien nodig, meer informatie geven over de verwachte resultaten.

De voorzorgsmaatregelen van Cosmetic Clinics

Cosmetic Clinics is vastberaden om haar cliënten een veilige en hygiënische omgeving te bieden. Dit betekent dat we de hoogste normen voor hygiëne en reiniging volgen, zoals voorgeschreven door de gezondheidsautoriteiten.

Voordat een behandeling plaatsvindt, vindt er veelal een medische screening en beoordeling plaats door een ervaren arts. Dit stelt ons in staat om eventuele risico’s te identificeren en ervoor te zorgen dat elke patiënt de juiste behandeling krijgt.

Cosmetic Clinics beschikt over state-of-the-art faciliteiten, waaronder geavanceerde apparatuur en moderne locaties. Dit stelt ons in staat om de meest veilige en efficiënte behandelingen uit te voeren.

Ons medische team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde artsen die zich hebben gespecialiseerd in hun cosmetische behandelingen. Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise kunnen ze cliënten helpen bij het verwezenlijken van hun esthetische doelen op een veilige en verantwoorde manier.

Bij Cosmetic Clinics staan we altijd open voor het verkennen van de wensen en verwachtingen van onze cliënten. We werken nauw samen met hen om een behandelplan op maat te maken en zorgen ervoor dat ze zich gehoord en begrepen voelen. Dit is een cruciale stap in het waarborgen van een veilige en geslaagde behandeling.

 

Bekijk resultaten en foto's van een Plekjes verwijderen behandeling

plekjes

Lees ervaringen van eerdere behandelingen bij Cosmetic Clinics

Nathalie G
Lipfiller Behandeling
Read More
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers. Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controle-afspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
Giovanna F
Ooglidcorrectie
Read More
Wat een geweldige Clinic !! Super lieve Mensen, alles wordt tot de puntjes uitgelegd, ik ben 10 juni behandeld aan mijn ogen, ik was best zenuwachtig... maar achteraf viel alles mee, ik zou deze Cliniec aan iedereen aanraden die een behandeling wilt ondergaan!! In 1 woord GEWELDIG!!!
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als je het liefst direct contact wilt hebben, kun je ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat kost een Plekjes verwijderen behandeling?

De prijs van een plekje verwijderen behandeling is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het plekje, de locatie, de moeilijkheidsgraad en de gebruikte technieken. Per indicatie kan je hieronder meer informatie vinden.

Hoe maak ik een afspraak?

Om een afspraak te maken, kun je gebruikmaken van ons boekingssysteem. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken en biedt de mogelijkheid om een afspraak te boeken op een tijd en locatie naar keuze. Via de knop hieronder of elders op onze website kun je direct een afspraak boeken.

Onze locaties zijn gevestigd op verschillende plaatsen, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bovendien bieden wij flexibele tijden, zodat je een afspraak kunt boeken wanneer het jou uitkomt. Maak gebruik van ons boekingssysteem en plan vandaag nog je afspraak. Laat ons je verwelkomen op een van onze locaties.

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Coagulatie is een techniek voor het verwijderen van goedaardige plekjes op de huid. Hierbij wordt een naald verhit met behulp van elektrische geleiding en wordt het te behandelen plekje laag voor laag 'verdampt' tot het gewenste niveau.

Goedaardige plekjes op de huid zijn huidafwijkingen die meestal onschadelijk zijn en geen kanker veroorzaken. Het kan bijvoorbeeld gaan om moedervlekken, wratjes, ouderdomsvlekken, steelwratjes, huid spatadertjes, (bepaalde) pigmentvlekken of cherry naevus.

Nee, coagulatie wordt alleen gebruikt voor het verwijderen van goedaardige plekjes op de huid. Kwaadaardige plekjes op de huid worden behandeld in het ziekenhuis.

De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, zodat je geen pijn voelt tijdens de procedure.

Ja, na de behandeling kan je direct terugkeren naar je dagelijkse bezigheden. Er is geen lange herstelperiode nodig.

Zoals bij elke medische procedure zijn er risico's verbonden aan de behandeling, maar deze zijn over het algemeen klein. Mogelijke complicaties kunnen zijn bloedingen, infecties, littekens of veranderingen in de huidskleur.

Ja, in de meeste gevallen zijn de resultaten van de behandeling permanent.

De kosten van de behandeling kunnen variëren, afhankelijk van het aantal en de grootte van de plekjes die je wilt laten verwijderen. 

Na de behandeling is er een korte herstelperiode nodig van enkele dagen tot maximaal drie weken, afhankelijk van de grootte en locatie van het verwijderde plekje. Vermijd zonnebank en sauna, neem geen hete douche of warm bad en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF. Het verdient aanbeveling om de behandelde plek gedurende minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht om de kans op pigmentatie afwijkingen zo klein mogelijk te houden.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan cosmetische behandelingen, zoals injectables, huidverjonging, laserbehandelingen, huidverbetering en lichaamscontouring. We nodigen je uit om onze website te bezoeken voor een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen.

Om erachter te komen welke behandeling het beste bij je past, raden we je aan om een consult in te plannen met een van onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je wensen en verwachtingen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Tijdens een consult nemen we de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. Onze specialisten zullen je huid onderzoeken en de meest geschikte behandeling(en) adviseren. We zullen ook eventuele risico's en bijwerkingen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De duur van de behandelingen varieert, afhankelijk van het type behandeling en de individuele situatie. Sommige behandelingen kunnen binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl andere langer duren. De hersteltijd verschilt ook per behandeling. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de geschatte duur en hersteltijd van de aanbevolen behandeling(en).

De kosten van de behandelingen verschillen per behandeling en worden op maat berekend op basis van je persoonlijke behoeften. Tijdens het consult zullen we een prijsopgave geven voor de voorgestelde behandeling(en).

De duurzaamheid van de resultaten varieert per behandeling en individu. Sommige behandelingen geven langdurige resultaten, terwijl andere tijdelijk zijn en regelmatig onderhoud vereisen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de verwachte duur van de resultaten.

Cosmetic Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij al onze behandelingen. We werken met ervaren en gekwalificeerde specialisten en maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Hoewel we geen garanties kunnen geven, streven we ernaar om de best mogelijke zorg en resultaten te bieden.

Het combineren van behandelingen tijdens één afspraak is soms mogelijk, afhankelijk van de gekozen behandelingen en je individuele situatie. Tijdens het consult zullen onze specialisten je adviseren over de beste aanpak en bepalen of het combineren van behandelingen haalbaar en veilig is.

Afhankelijk van het type behandeling en je individuele situatie, kan het zijn dat je direct na de behandeling weer aan het werk kunt. Sommige behandelingen vereisen echter een herstelperiode. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over wat je kunt verwachten na de behandeling en of er speciale instructies zijn om te volgen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met andere oplossingen en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze , fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601