fbpx

Skinboosters

Skinboosters

Hiermee helpen we je!

Alles wat je moet weten over RSS Eyes

Bij Cosmetic Clinics Amersfoort bieden wij RRS eyes behandeling aan. Deze behandeling maakt gebruik van mesotherapie, een doorgaans veilige en huidvriendelijke behandeling. Het is een echte oppepper voor de huid rond de ogen, die zorgt voor vermindering van wallen, vermoeide ogen, donkere kringen en rimpels.

Bij de RRS eyes wordt er gebruik gemaakt van een speciale vloeistof, die verschillende voordelen biedt. Deze vloeistof bevat ingrediënten die lymfedrainage stimuleren, waardoor vocht wordt afgevoerd en ‘dikke’ wallen verdwijnen. Daarnaast bevorderen andere ingrediënten vasoconstrictie, waardoor de “blauwe doorschijn” onder de ogen minder wordt. Voor een optimaal resultaat kan deze behandeling ondersteund worden met een speciaal serum, dat dagelijks dient te worden gebruikt.

De voordelen van Skinboosters

Skinboosters zijn een groep innovatieve behandelingen die zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te verbeteren. Deze behandelingen richten zich op het verbeteren van de hydratatie, elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor je een jongere en frissere uitstraling krijgt.

De voordelen van skinboosters zijn onder andere:

  1. Natuurlijk resultaat: Skinboosters geven een natuurlijk resultaat, omdat ze de huid verbeteren van binnenuit.
  2. Er zijn geen nadelige bijwerkingen bekend.
  3. Geschikt voor verschillende huidtypen: Skinboosters zijn geschikt voor verschillende huidtypen en zijn speciaal ontworpen om de huidverbeterende behoeften van elke persoon te bevorderen.

Bij Cosmetic Clinics staan onze specialisten altijd klaar om je meer te vertellen over de vele voordelen van skinboosters en hoe je het beste resultaat kunt bereiken. Laat je informeren over deze innovatieve behandelingen en ontdek hoe je jou uitstraling kunt verbeteren en een jongere, frissere look kunt krijgen.

 

Hoe werkt Skinboosters ?

Skinboosters, zoals RSS Eyes, werken door hydratatie en verbetering van de huidstructuur te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van injecties met hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt en die verantwoordelijk is voor het behoud van vocht en elasticiteit.

Bij RSS Eyes wordt hyaluronzuur geïnjecteerd in de huid rond de ogen, waardoor de huid wordt gehydrateerd en verstevigd, waardoor wallen en donkere kringen verminderen.

 

Deze behandelingen bieden een natuurlijk resultaat zonder downtime. Ze zijn bedoeld om de huid te verbeteren, te hydrateren en te verstevigen, waardoor een jongere, frissere en gezonde uitstraling wordt bevorderd.

De toepassingen van Skinboosters

Skinboosters, zoals RSS Eyes, zijn moderne behandelmethoden die gericht zijn op het verbeteren van de huid en het hydrateren ervan. Ze worden steeds populairder vanwege hun vermogen om een natuurlijk resultaat te leveren zonder downtime.

RSS Eyes is specifiek ontworpen om de gevoelige huid rond de ogen te verbeteren en gericht op het verminderen van veelvoorkomende problemen zoals wallen, donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels. De behandeling werkt door middel van injecties van hyaluronzuur, waardoor de huid van binnenuit wordt gehydrateerd en verstevigd. Dit kan resulteren in een frissere uitstraling van de huid rond de ogen.

Skinboosters zijn veilige en effectieve behandelmethoden die zorgvuldig worden uitgevoerd door gekwalificeerde artsen. Ze bieden een natuurlijk resultaat en verbeteren de huid op een duurzame manier, wat resulteert in een gezonde, stralende en verjongde uitstraling.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als je het liefst direct contact wilt hebben, kun je ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

Of je nu op zoek bent naar een manier om vermoeidheid en rimpels rond de ogen te bestrijden, onze skinboosters bieden de perfecte oplossing. Onze gediplomeerde artsen zullen met jou samenwerken om de behandeling op maat te creëren, zodat je het beste resultaat kunt behalen.

Hoe boek ik een van deze behandelingen?

Boeken bij Cosmetic Clinics is eenvoudig en snel. Ga naar onze boekingstool op onze website, selecteer jouw locatie en de gewenste behandeling en je kunt binnen enkele minuten een afspraak boeken.
 
Onze boekingstool is 24/7 beschikbaar en we staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw afspraak. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en we garanderen een snelle en efficiënte service.
 

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiënttevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan cosmetische behandelingen, zoals injectables, huidverjonging, laserbehandelingen, huidverbetering en lichaamscontouring. We nodigen je uit om onze website te bezoeken voor een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen.

Om erachter te komen welke behandeling het beste bij je past, raden we je aan om een consult in te plannen met een van onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je wensen en verwachtingen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Tijdens een consult nemen we de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. Onze specialisten zullen je huid onderzoeken en de meest geschikte behandeling(en) adviseren. We zullen ook eventuele risico's en bijwerkingen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De duur van de behandelingen varieert, afhankelijk van het type behandeling en de individuele situatie. Sommige behandelingen kunnen binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl andere langer duren. De hersteltijd verschilt ook per behandeling. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de geschatte duur en hersteltijd van de aanbevolen behandeling(en).

De kosten van de behandelingen verschillen per behandeling en worden op maat berekend op basis van je persoonlijke behoeften. Tijdens het consult zullen we een prijsopgave geven voor de voorgestelde behandeling(en).

De duurzaamheid van de resultaten varieert per behandeling en individu. Sommige behandelingen geven langdurige resultaten, terwijl andere tijdelijk zijn en regelmatig onderhoud vereisen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de verwachte duur van de resultaten.

Cosmetic Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij al onze behandelingen. We werken met ervaren en gekwalificeerde specialisten en maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Hoewel we geen garanties kunnen geven, streven we ernaar om de best mogelijke zorg en resultaten te bieden.

Het combineren van behandelingen tijdens één afspraak is soms mogelijk, afhankelijk van de gekozen behandelingen en je individuele situatie. Tijdens het consult zullen onze specialisten je adviseren over de beste aanpak en bepalen of het combineren van behandelingen haalbaar en veilig is.

Afhankelijk van het type behandeling en je individuele situatie, kan het zijn dat je direct na de behandeling weer aan het werk kunt. Sommige behandelingen vereisen echter een herstelperiode. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over wat je kunt verwachten na de behandeling en of er speciale instructies zijn om te volgen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401