fbpx

Fronsrimpel

Fronsrimpel

Ook daar helpen we je bij!

Op deze pagina vind je alle informatie over een Fronsrimpel behandeling zoals de wetenschap, de behandeling zelf, de voordelen, wat je kunt verwachten en de prijs.

Wat is een Fronsrimpel behandeling: Hoe het werkt

Ben je moe van een permanente strenge, bozige uitstraling? Dan is een fronsrimpel behandeling bij Cosmetic Clinics iets voor jou. De behandeling richt zich op het verminderen van rimpels en lijnen tussen de wenkbrauwen en maakt gebruik van injectables, zoals Botox.

Door de ontspanning van de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van fronsrimpels, worden de rimpels en lijnen verzacht en krijgt jouw huid een gladder en jonger uiterlijk. De behandeling is meestal pijnloos en minimaal invasief en je hoeft niet bang te zijn voor downtime.

Naast een verbetering van jouw uiterlijk, kan een fronsrimpel behandeling ook helpen om je je zelfverzekerder te laten voelen. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en zullen je grondige uitleg geven over het proces en je begeleiden tijdens het hele traject, om ervoor te zorgen dat je met het beste resultaat naar huis gaat.

Alles wat je moet weten over een Fronsrimpel behandeling

Fronsen is zo’n automatische beweging, dat we ons er niet eens van bewust zijn. Boos of bezorgd kijken, tegen de zon in turen of zeer geconcentreerd bezig zijn – we gebruiken deze spieren heel wat keren per dag, en trekken daarbij de wenkbrauwen naar elkaar toe en tegelijkertijd naar beneden (het gaat dus vooral om het stukje tussen de wenkbrauwen en daar net boven). Door de jaren heen verliezen deze spieren hun elasticiteit. Je kunt dan blijvend een fronsrimpel hebben. Het gevolg is een permanent strenge, wat bozige blik. Herken je dat? Gelukkig kun je hier heel makkelijk iets aan laten doen.

Fronsrimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces, maar ze kunnen ook versterkt worden door factoren zoals stress en uv-straling. Gelukkig biedt Cosmetic Clinics in Amersfoort en haar locaties door heel Nederland effectieve oplossingen voor het verminderen van fronsrimpels.

Een fronsrimpel behandeling wordt uitgevoerd door middel van injectables, zoals Botox. De behandeling is snel en minimaal invasief en cliënten kunnen snel weer aan het werk gaan zonder hersteltijd. Bovendien zijn er weinig tot geen bijwerkingen en is de behandeling doorgaans veilig en effectief.

Het is belangrijk om te onthouden dat een fronsrimpel behandeling geen permanente oplossing is, en dat de behandeling regelmatig moet worden herhaald om het resultaat te behouden. Bovendien moet de behandeling worden uitgevoerd door een gekwalificeerde arts, zoals die van Cosmetic Clinics in Amersfoort en haar locaties door heel Nederland.

De voordelen en feiten van een Fronsrimpel behandeling op een rijtje

Een fronsrimpel behandeling bij Cosmetic Clinics in Amersfoort en haar locaties door heel Nederland biedt vele voordelen. Het is snel, minimaal invasief en cliënten kunnen snel weer aan het werk gaan zonder hersteltijd. Bovendien zijn er weinig tot geen bijwerkingen en is de behandeling doorgaans veilig en effectief.

De behandeling richt zich op het verminderen van fronsrimpels en rimpels tussen de wenkbrauwen, waardoor de huid gladder en jonger oogt. Bovendien is het resultaat van de behandeling meestal binnen enkele dagen zichtbaar en kan 4 tot 6  maanden aanhouden.

Bovendien biedt de behandeling de mogelijkheid om zonder chirurgie een verjongend resultaat te bereiken. Er zijn geen lange hersteltijden nodig en er zijn bijna geen beperkingen in termen van dagelijkse activiteiten na de behandeling.

Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort en haar locaties door heel Nederland worden alleen hoogwaardige producten gebruikt en wordt er altijd rekening gehouden met de wensen en verwachtingen van de patiënt. Onze artsen werken samen om de beste resultaten te bereiken voor elke patiënt.

Beleving

Amper tot geen last van de behandeling

Methode

Deze behandeling maakt gebruik van botox

Behandeltijd

Deze behandeling duurt 15 minuten

Werkingstijd

Deze behandeling is 3 tot 4 maanden goed zichtbaar

Wat kun je verwachten?

Bij Cosmetic Clinics willen wij er voor zorgen dat onze cliënten zich comfortabel voelen en tevreden zijn met het resultaat van hun behandeling. Daarom nemen wij de tijd voor hen tijdens het intakegesprek om hun verwachtingen en doelen te begrijpen.

Wij bieden verschillende behandelopties en bespreken de mogelijke risico’s zodat onze cliënten volledig op de hoogte zijn voordat zij een beslissing nemen. Onze deskundige artsen stellen vervolgens een behandelplan op en ons team van artsen voert de behandeling uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Na de behandeling houden wij vaak contact met onze cliënten via ons controle- en nazorgprogramma om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met het resultaat en om eventuele bijwerkingen op te volgen.

Bij Cosmetic Clinics staan in voor een uitstekende service en zijn wij toegewijd aan het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze cliënten. Wij zijn er om hen deskundig te begeleiden en te behandelen en zorgen ervoor dat zij een fantastisch resultaat krijgen.

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Waarom kies je voor ons voor jouw behandeling?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiënttevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

De uitvoering van een Fronsrimpel behandling

Hoe lang duurt een Fronsrimpel behandeling?

Een fronsrimpel behandeling bij Cosmetic Clinics in Amersfoort en haar locaties door heel Nederland duurt slechts enkele minuten. De behandeling zelf is snel en minimaal invasief, waardoor cliënten snel weer aan het werk kunnen gaan zonder enige hersteltijd.

Na de behandeling kunnen er enkele veranderingen in de behandelde gebieden zichtbaar zijn, zoals roodheid en zwelling. Dit is echter van korte duur  en verdwijnt snel. Het resultaat van de behandeling is meestal binnen enkele dagen zichtbaar en kan tot 4 maanden aanhouden.

De voorzorgsmaatregelen van Cosmetic Clinics

Cosmetic Clinics is vastberaden om haar cliënten een veilige en hygiënische omgeving te bieden. Dit betekent dat we de hoogste normen voor hygiëne en reiniging volgen, zoals voorgeschreven door de gezondheidsautoriteiten.

Voordat een behandeling plaatsvindt, vindt er veelal een medische screening en beoordeling plaats door een ervaren arts. Dit stelt ons in staat om eventuele risico’s te identificeren en ervoor te zorgen dat elke patiënt de juiste behandeling krijgt.

Cosmetic Clinics beschikt over state-of-the-art faciliteiten, waaronder geavanceerde apparatuur en moderne locaties. Dit stelt ons in staat om de meest veilige en efficiënte behandelingen uit te voeren.

Ons medische team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde artsen die zich hebben gespecialiseerd in hun cosmetische behandelingen. Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise kunnen ze cliënten helpen bij het verwezenlijken van hun esthetische doelen op een veilige en verantwoorde manier.

Bij Cosmetic Clinics staan we altijd open voor het verkennen van de wensen en verwachtingen van onze cliënten. We werken nauw samen met hen om een behandelplan op maat te maken en zorgen ervoor dat ze zich gehoord en begrepen voelen. Dit is een cruciale stap in het waarborgen van een veilige en geslaagde behandeling.

 

Bekijk resultaten en foto's van een Fronsrimpel behandeling

Lees ervaringen van eerdere behandelingen bij Cosmetic Clinics

Nathalie G
Lipfiller Behandeling
Read More
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers. Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controle-afspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
Giovanna F
Ooglidcorrectie
Read More
Wat een geweldige Clinic !! Super lieve Mensen, alles wordt tot de puntjes uitgelegd, ik ben 10 juni behandeld aan mijn ogen, ik was best zenuwachtig... maar achteraf viel alles mee, ik zou deze Cliniec aan iedereen aanraden die een behandeling wilt ondergaan!! In 1 woord GEWELDIG!!!
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als je het liefst direct contact wilt hebben, kun je ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat kost een Fronsrimpel behandeling?

De kosten van een fronsrimpel behandeling bij Cosmetic Clinics in Amersfoort en haar locaties door heel Nederland variëren afhankelijk van de hoeveelheid injectables die worden gebruikt en de grootte van het behandelde gebied.

Cliënten kunnen informatie over de kosten van een fronsrimpel behandeling verkrijgen door contact op te nemen met een van de locaties van Cosmetic Clinics in Amersfoort of door de prijslijst op de website te raadplegen. Onze artsen staan altijd klaar om te helpen bij het beantwoorden van eventuele vragen en om een behandelplan op maat samen te stellen.

Hoe maak ik een afspraak?

Om een afspraak te maken, kun je gebruikmaken van ons boekingssysteem. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken en biedt de mogelijkheid om een afspraak te boeken op een tijd en locatie naar keuze. Via de knop hieronder of elders op onze website kun je direct een afspraak boeken.

Onze locaties zijn gevestigd op verschillende plaatsen, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bovendien bieden wij flexibele tijden, zodat je een afspraak kunt boeken wanneer het jou uitkomt. Maak gebruik van ons boekingssysteem en plan vandaag nog je afspraak. Laat ons je verwelkomen op een van onze locaties.

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Een fronsrimpel behandeling is een cosmetische ingreep waarbij de diepe rimpels tussen de wenkbrauwen worden verminderd of verwijderd.

Een fronsrimpel behandeling kan worden uitgevoerd met injectables zoals Botox.

De pijn van een fronsrimpel behandeling hangt af van de gekozen methode en de persoonlijke pijnbeleving. Veel mensen ervaren slechts een minimale of geen pijn tijdens de behandeling.

Het herstel na een fronsrimpel behandeling varieert afhankelijk van de gekozen methode en de individuele snelheid van herstel. Veel mensen zijn in staat om snel na de behandeling weer aan het werk te gaan.

De kosten van een fronsrimpel behandeling variëren afhankelijk van het te behandelen gebied. Op deze website is een prijslijst te vinden.

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan fronsrimpel behandelmethoden en werken met je samen om de beste optie voor je te bepalen. Onze ervaren artsen staan in voor een veilige en effectieve behandeling met uitstekende resultaten. En met locaties door heel het land heen is het gemakkelijk om een afspraak te maken bij Cosmetic Clinics in Amersfoort.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan cosmetische behandelingen, zoals injectables, huidverjonging, laserbehandelingen, huidverbetering en lichaamscontouring. We nodigen je uit om onze website te bezoeken voor een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen.

Om erachter te komen welke behandeling het beste bij je past, raden we je aan om een consult in te plannen met een van onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je wensen en verwachtingen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Tijdens een consult nemen we de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. Onze specialisten zullen je huid onderzoeken en de meest geschikte behandeling(en) adviseren. We zullen ook eventuele risico's en bijwerkingen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De duur van de behandelingen varieert, afhankelijk van het type behandeling en de individuele situatie. Sommige behandelingen kunnen binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl andere langer duren. De hersteltijd verschilt ook per behandeling. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de geschatte duur en hersteltijd van de aanbevolen behandeling(en).

De kosten van de behandelingen verschillen per behandeling en worden op maat berekend op basis van je persoonlijke behoeften. Tijdens het consult zullen we een prijsopgave geven voor de voorgestelde behandeling(en).

De duurzaamheid van de resultaten varieert per behandeling en individu. Sommige behandelingen geven langdurige resultaten, terwijl andere tijdelijk zijn en regelmatig onderhoud vereisen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de verwachte duur van de resultaten.

Cosmetic Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij al onze behandelingen. We werken met ervaren en gekwalificeerde specialisten en maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Hoewel we geen garanties kunnen geven, streven we ernaar om de best mogelijke zorg en resultaten te bieden.

Het combineren van behandelingen tijdens één afspraak is soms mogelijk, afhankelijk van de gekozen behandelingen en je individuele situatie. Tijdens het consult zullen onze specialisten je adviseren over de beste aanpak en bepalen of het combineren van behandelingen haalbaar en veilig is.

Afhankelijk van het type behandeling en je individuele situatie, kan het zijn dat je direct na de behandeling weer aan het werk kunt. Sommige behandelingen vereisen echter een herstelperiode. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over wat je kunt verwachten na de behandeling en of er speciale instructies zijn om te volgen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401