fbpx

Een ooglidcorrectie met het mooiste resultaat dankzij de Milaan-methode

Anno 2023 zijn ooglidcorrecties erg populair en het taboe is er af. Het mooie is dat je je ooglidcorrectie gewoon in de kliniek kunt laten uitvoeren. En dit kan vaak zelfs in de avonduren. Hoewel mensen er vaak tegenop zien, valt de ingreep mee. Het neemt ongeveer 1,5 uur in beslag en na afloop mag je gelijk weer naar huis. Bij Cosmetic Clinics voeren wij ooglidcorrecties uit met de Milaan-methode, zodat jij het allermooiste resultaat boekt.

Een ooglidcorrectie in het kort

Voor mensen die last hebben van hangende oogleden en/of een vermoeide blik is een ooglidcorrectie effectief en doeltreffend. Bij de behandeling wordt de overtollige huid van je bovenoogleden chirurgisch verwijderd. Hierdoor krijg je een jongere en frissere oogopslag.

De Milaan-methode geeft het beste resultaat

Bij Cosmetic Clinics  passen we met veel tevredenheid de Milaan-methode toe.

Ooglidcorrectie Milaan methodeBij de standaardmethode (rode circel) wordt voornamelijk huid aan de bovenkant van het oog verwijderd. Bij de Milaan-methode wordt een breder stuk huid verwijderd, zowel aan de bovenkant als aan de zijkant van het oog. Het huidoverschot dat wordt verwijderd heeft de vorm van een ellips (groene circel). Hierdoor pak je ook de zijkant van het oog aan en dit zorgt voor een liftend effect. Kun je je voorstellen dat dit een veel mooier resultaat oplevert dan de standaardmethode?

Specialist in de Milaan-methode

We zijn er trots op dat wij als één van de weinige klinieken in Nederland deze kwaliteitsmethode mogen toepassen. Cosmetisch arts Marieke van Hemert is een specialist in de Milaan-methode en heeft al honderden klanten mogen helpen met een ooglidcorrectie via deze mooie methodiek. “We zijn hiermee gestart omdat we merkten dat klanten vaak ook aan de zijkant wat slappere huid hebben. Bij een standaard ooglidcorrectie blijft deze huid gewoon zitten. En klanten kunnen dan teleurgesteld zijn na de ingreep. Met deze methode wordt ook de huid aan de zijkant van het ooglid verwijderd en is het resultaat simpelweg mooier.”

Klanten veel enthousiaster

Marieke merkt dat klanten heel erg enthousiast zijn over het resultaat en dat ze er veel jonger en frisser uitzien. Een overhangend ooglid kan namelijk een vermoeide of zelfde verdrietige of boze uitstraling geven. Een simpele ingreep kan je wel 10 jaar jonger laten lijken. Veel klanten vertellen na afloop “dit had ik veel eerder moeten doen.”

Gratis vrijblijvend advies
Ben je nieuwsgierig of een ooglidcorrectie voor jou geschikt is? Boek dan online een consult met cosmetisch arts Marieke van Hemert. Dit persoonlijke advies is gratis en verplicht je tot niets. Boek hier je gratis adviesgesprek met Marieke.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401