fbpx

Ooglidcorrecties populairder dan ooit

Het aantal cosmetische ingrepen is de afgelopen jaren flink toegenomen. Met maar liefst 35.000 behandelingen per jaar is de ooglidcorrectie één van de meest voorkomende ingrepen. Logisch, want met een simpele correctie kun je er wel 10 jaar jonger uitzien. Heb jij het weleens overwogen?

Geen taboe meer

Ook bij Cosmetic Clinics zien we dat de vraag naar ooglidcorrecties toeneemt. “Er zit geen taboe meer op”, vertelt cosmetisch arts Marieke van Hemert. “Voor mensen die last hebben van hangende oogleden of een vermoeide blik is een ooglidcorrectie effectief en doeltreffend. Ze krijgen een jongere en frissere oogopslag. Daarnaast horen we achteraf ook vaak terug dat mensen minder moe zijn of minder last hebben van hoofdpijn. Klanten vertellen dat ze hierdoor meer zelfvertrouwen hebben en lekkerder in hun vel zitten. En dat zie je ook: ze stralen weer.”

Kleine ingreep

Een ooglidcorrectie is een simpele cosmetische ingreep die wij gewoon in de kliniek uitvoeren. Je hebt altijd eerst een intakegesprek met de arts. Hierin kijk je samen wat je klachten zijn of wat je graag zou willen verbeteren in je aangezicht. Samen bespreek je wat je wensen zijn en eventuele twijfels of vragen. Het is voor ons belangrijk dat je altijd goed weet wat de ingreep inhoudt en er 100% achter staat.

Bang voor naalden? Wij nemen je aan het handje…

Weerhouden de prikjes je ervan om een ooglidcorrectie te nemen? Je bent niet de enige. Dit is een veelgehoorde twijfel en wij begrijpen dat. Veel klanten vinden het fijn als kliniekmanager Monique tijdens de ingreep hun handen vasthoudt. Jij ook? Monique helpt je graag om je te ontspannen en helpt je met ademhalingsoefeningen. Dus geef vooral aan als je ergens bang voor bent. We zetten graag een extra stapje om het jou comfortabel te maken.

“Dit had ik veel eerder moeten doen”

Marieke: ‘Voor welke ingreep onze klanten ook kiezen, ze zeggen standaard na afloop: dit had ik veel eerder moeten doen. Dit komt niet alleen door de prachtige resultaten, maar ook door het gemak: klanten kunnen gewoon na hun werk langskomen in de kliniek! Vooraf hebben we een intake en bespreken we je wensen en de ingreep zelf is ook relatief kort”.

Gratis vrijblijvend advies
Ben je nieuwsgierig of een ooglidcorrectie voor jou geschikt is? Boek dan online een consult met cosmetisch arts Marieke van Hemert. Dit persoonlijke advies is gratis en verplicht je tot niets.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401