fbpx

Help! Mijn gezicht zegt iets anders dan mijn gevoel…

Misschien herken je dit: je komt fris en uitgerust op je werk met het gevoel dat je de hele wereld aankan totdat….. je collega vraagt: ”Is er iets? Ben je boos?” of “Heb je slecht geslapen?”

Onze klanten weten niet altijd welke behandeling ze willen en ook als ze daar wel een beeld van hebben, proberen we de vraag daarachter helder te krijgen. In onze kliniek nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te onderzoeken wat je met de behandeling wilt bereiken. Dus naast de vraag welke delen van je gezicht je zou willen verbeteren, vragen we je ook welk doel je met de behandeling wilt bereiken. Dat is voor iedereen weer anders.
Je kunt dan denken aan: minder vermoeid, minder slap, minder verdrietig, aantrekkelijker, jonger, slanker, vrouwelijker/mannelijker. Vervolgens adviseren we je dan vanuit onze expertise of je dit doel ook kan bereiken met de behandeling die je eventueel al in gedachten had.

Soms komen we dan tot de conclusie dat je beter een andere behandeling kan doen, omdat je daarmee beter het gewenste effect kan bereiken. Oftewel: wat de klant wil is niet altijd de behandeling die de klant nodig heeft. Een gesprek hierover kost tijd en aandacht en dat is nou precies de reden dat wij uitgebreid de tijd nemen voor een consult. Liever tevoren weten wat je kan bereiken met de behandeling en een tevreden klant, dan teleurstelling achteraf.

Met deze benadering zien wij tevreden klanten en ook blije dokters. Wat goed voor jullie is, is ook goed voor onze kliniek: onze klanten zijn ons beste visitekaartje. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Een consult is altijd gratis en vrijblijvend. We gaan pas over tot behandeling als je overtuigd bent dat je de behandeling wilt ondergaan.

We hopen je snel te zien!

Nicolette Vermeulen

Esthetisch arts

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401