fbpx

Bedankt voor je boeking

Natuurlijk op je mooist

Daar helpen we je bij!

Met een persoonlijke benadering een mooi natuurlijk resultaat.

Bij Cosmetic Clinics kennen we iedere klant, en daar hechten wij waarde aan! Wij geven altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We streven naar de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. 

We helpen zowel vrouwen als mannen om er goed uit te zien en nog belangrijker, zich goed te voelen.

Met injectables (fillers, skinboosters, Radiesse en Profhilo), ooglidcorrecties en het verwijderen van plekjes kunnen wij wat doen aan jouw onzekerheden. Zo kunnen we rimpeltjes, plooitjes, wallen onder de ogen, een slechte conditie van de huid of dunner wordend haar weer verbeteren.

Ons doel is om je te helpen er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien, met een natuurlijk resultaat!

Populaire behandelingen

3

Fronsrimpel

Heb je permanent een strenge en bozige blik? Dan kan het zijn dat je last hebt van een fronsrimpel. Een fronsrimpel behandeling kan je frisse, open blik weer terug brengen.
1

Ooglidcorrecties

Heb je last van hangende oogleden? Dat kan erg vervelend zijn, zeker als je er daardoor altijd vermoeid uitziet of last hebt van fysieke klachten als hoofdpijn. Misschien is een ooglidcorrectie wel de oplossing!
CC Homepage Diensten

Lipfillers

Naarmate we ouder worden, wordt de huid slapper en verliezen de lippen volume. Door middel van een lipfiller kan dit volumeverlies tegengegaan worden en kunnen lippen gecorrigeerd worden.

Het item van Gezond Tijd over Ooglid Correcties

fvi 14

Bovenooglid correcties

Cosmetisch Arts Marieke is een welbekend expert in de ooglid correcties. Bij Cosmetic Clinics voert ze deze behandeling uit na een gratis kennismakinggesprek. Neem contact met Marieke op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt, zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. 

De werkwijze van Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics vind je alle professionals onder één dak. Wij volgen voor elke behandeling een vast stappenplan, zo kunnen we de kwaliteit altijd garanderen. Daarbij staat de kennismaking en het bespreken van jouw wensen centraal, dit geeft de basis voor jouw specifieke behandeling.

Bekijk de blogs van Cosmetic Clinics

Blog

Ooglidcorrecties populairder dan ooit

Het aantal cosmetische ingrepen is de afgelopen jaren flink toegenomen. Met maar liefst 35.000 behandelingen per jaar is de ooglidcorrectie één van de meest voorkomende ingrepen. Logisch, want met

Lees verder »

Met 7 locaties is Cosmetic Clinics altijd dichtbij!

Cosmetic Clinics heeft haar hoofdlocatie in Amersfoort, waar alle behandelingen gedaan worden. Daarnaast zijn er nog 6 locaties waar wij regelmatig behandelingen uitvoeren. Per locatie zijn er verschillende experts aanwezig die je kundig en proffesioneel helpen bij het maken van de jusite keuzes. Samen maken we je op een natuurlijke manier net een beetje mooier. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401