fbpx

Overige behandelingen

Op deze pagina vind je de overige behandelingen. Ook deze worden uitgevoerd door middel van botox, fillers of andere injectables. Het betreft hier: overmatig transpireren, verstevigen van de handen en migraine.

Migraine

Migraine is niet te vergelijken met gewone hoofdpijn en voor hen die eraan lijden een uiterst pijnlijke aandoening. Migraine gaat gepaard met diverse lichamelijke klachten en kunnen van grote negatieve invloed op het functioneren in het dagelijkse leven zijn. Migraine zelf kan met botox niet genezen worden, maar de verhoogde spierspanningen die vaak aanwezig zijn bij migraine wel. Uit wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van botox als behandeling van migraine bleek dat gemiddeld 75% van de behandelde cliënten er baat bij had. Het aantal migraine-aanvallen werd minder en de intensiteit van de aanvallen nam af.

Behandeling van migraine

Samen met onze arts bespreek je de aard en de locatie van de hoofdpijn(punten), aan de hand waarvan de arts een behandelplan kan opstellen. Het effect van de behandeling is meestal vrij snel merkbaar, in sommige gevallen al dezelfde avond, en houdt 3 tot 6 maanden aan.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Bocouture

Tijd

15 minuten 

Werking

3 tot 6 maanden

Overmatig transpireren

Overmatig zweten kan erg vervelend zijn. Zichtbare vochtplekken onder je oksels, geen deodorant die volstaat, ongewenste luchtjes en misschien wel meerdere keren per dag wisselen van kleding. Overmatig transpireren kan zorgen voor onzekerheid in gezelschap en een negatieve invloed hebben op je sociale en professionele leven. Gelukkig is het vrij eenvoudig te behandelen!

Overmatig transpireren behandelen

Dit euvel is vrij eenvoudig, effectief en veilig te verhelpen met behulp van een spierontspannende injectie, de injectie zorgt ervoor dat het de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de zweetklieren tijdelijk stillegt. Na een paar dagen is het effect vaak al merkbaar en na 2 weken is de zweetproductie maximaal gereduceerd. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt van persoon tot persoon, en varieert van 6 tot 12 maanden. Een behandeling met botox is niet alleen effectief bij overmatige okselvocht productie, maar ook overmatig transpirerende handpalmen en voetzolen hebben er baat bij.
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Bocouture

Tijd

20 – 30 minuten 

Werking

6 tot 12 maanden

Versteviging van handen

Ons gezicht, hals en decolleté zijn plekken op ons lichaam die verschijnselen van ouderdom laten zien en die met regelmaat behandeld worden. Echter zeggen onze handen veel over onze leeftijd. Onze handen krijgen veel te verduren; warm water en zeep, schoonmaakmiddelen, blootstelling aan zon, onvoldoende handverzorging of hydratatie en misschien nog wel zwaar werk.

Daarbij verliest de huid van de hand onderhuids vetweefsel en elastine en wordt de huid dunner. De handen worden ook magerder waardoor pigmentvlekken, pezen, bloedvaten en spieren nog meer zichtbaar worden.

Hoe werkt de behandeling?

De verslapte, dunne huid van je handen kan behandeld worden met fillers en/of Profhilo. Fillers herstelt het volume in de huid van de hand terwijl Profhilo de aanmaak van collageen bevordert en rimpels minder kans geeft. Het resultaat is een stevig ogende huid met minder schaduwen, vlekjes en plooitjes, terwijl de pezen en bloedvaten door de opvulling met fillers minder zichtbaar aan de oppervlakte van de huid zijn.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Aliaxin, Juvéderm en Profhilo
Tijd
30 – 45 minuten
Werking
6 tot 9 maanden

Wat is HIFU?

HIFU is een huidverjongende behandeling voor verstrakking en versteviging van de huid, maar dan zonder botox of fillers. HIFU staat voor High Intense Focused Ultrasound. Met deze ultrageluidsgolven wordt het onderhuidse bindweefsel verwarmd. Hierdoor ontstaat een wondgenezingsreactie waardoor nieuw collageen ontstaat en samentrekking van het weefsel. Dit leidt tot geleidelijk liften en verstrakken van de huid.

Voor wie is HIFU?

HIFU is vooral geschikt voor mensen met een ouder wordende huid die liever geen fillers of botox willen. De behandeling is makkelijk toe te passen en heeft nauwelijks bijwerkingen. Door de HIFU behandeling wordt de huid van het gezicht, hals of decolleté op een natuurlijkere manier gelift en verstevigd.

HIFU is geschikt voor mannen, vrouwen en iedere huidskleur. Verzorging van de huid is erg belangrijk na de behandeling. Je krijgt van ons een masker voor thuisgebruik (is inclusief) en advies voor overige huidverzorgingsproducten.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

HIFU

Tijd

45 – 90 minuten

Werking

6 tot 12 maanden

Wat kosten de overige behandelingen?

Tarieven

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Botulinetoxine werkt niet bij slecht ruikende oksels. Het heeft namelijk geen effect heeft op de geur producerende zweetklieren
Nee waarschijnlijk niet, doordat je de spieren onder deze rimpels een tijd lang niet hebt gebruikt, zijn die spieren verminderd in grootte. Doordat je de spieren een periode minder hebt bewogen, zullen deze erna ook minder vaak samentrekken.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met andere oplossingen en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze , fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601