fbpx

Ooglidcorrecties Gezond Tijd

Ooglidcorrecties Gezond Tijd

Ook daar helpen we je bij!

Op deze pagina vind je alle informatie over een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandeling zoals de wetenschap, de behandeling zelf, de voordelen, wat je kunt verwachten en de prijs.

Wat is een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandeling: Hoe het werkt

Bij Cosmetic Clinics behandelen we bovenooglidcorrecties volgens de Milaan-methode, die zich onderscheidt van andere methoden door een meer wetenschappelijke benadering en een beter resultaat.

Bij deze methode wordt een ellipsvormig stukje huidoverschot verwijderd in plaats van alleen de huid boven het oog, waardoor meer huid aan de zijkanten wordt weggehaald, waar het meeste overschot zich bevindt. Bovendien veroorzaakt de Milaan-methode een in tegenstellingen tot andere methodes een litteken dat lijkt op een kraaienpootje en na ongeveer zes maanden nauwelijks zichtbaar is.

Onze cosmetisch arts Marieke van Hemert is een specialist in de Milaan-methode en bij Cosmetic Clinics ben je in goede handen. We zijn er trots op dat we een van de weinige klinieken in Nederland zijn die deze methode toepassen, en vanwege de mooie resultaten wordt deze methode steeds populairder bij degenen die een ooglidcorrectie overwegen.

Bekijk de uitzending van Gezond Tijd over Ooglidcorrecties

Alles wat je moet weten over een bovenooglid correctie behandeling

Het gezicht is het meest zichtbare deel van het menselijk lichaam en wordt gebruikt om elkaar te herkennen. De ogen spelen een belangrijke rol in de uitstraling van het gezicht en zijn daarom een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Hangende oogleden kunnen zorgen voor een vermoeide uitstraling, terwijl een gladde en gezonde huid rondom de ogen juist zorgt voor een vitale uitstraling.

Sommige mensen hebben last van hangende oogleden en dit kan zorgen voor cosmetische ongemakken, maar ook voor medische problemen. Hangende oogleden kunnen bijvoorbeeld zorgen voor hoofdpijn of beperking van het zicht. Gelukkig is dit probleem te verhelpen met een kleine ingreep.

Cosmetic Clinics biedt zowel bovenooglidcorrecties als niet-chirurgische onderooglidcorrecties aan om jouw frisse blik terug te brengen en fysieke klachten te verhelpen.

Er zijn twee soorten ooglidcorrecties: onder- en bovenooglidcorrecties. Onderooglidcorrecties kunnen zowel chirurgisch als niet-chirurgisch worden uitgevoerd. Bij Cosmetic Clinics worden alleen niet-chirurgische onderooglidcorrecties uitgevoerd om bijvoorbeeld wallen of donkere kringen onder de ogen te verminderen. Alle informatie over onderooglid correcties kan je vinden op deze pagina.

Bovenoogleden kunnen gaan hangen naarmate we ouder worden, omdat de huid dunner en minder elastisch wordt. Dit kan problemen veroorzaken, zoals belemmering van het zicht, hoofdpijn en een vermoeide uitstraling. In deze gevallen kan een bovenooglidcorrectie de oplossing bieden.

Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep met grote resultaten. Het brengt je uitgeruste, frisse uitstraling weer terug en kan fysieke ongemakken verhelpen. Bij Cosmetic Clinics wordt gebruik gemaakt van de Milaan methode, waarbij een stukje huidoverschot in de vorm van een ellips wordt verwijderd voor het mooiste resultaat. Het littekentje dat ontstaat door de ooglidcorrectie ziet er precies uit als een kraaienpootje, waardoor het nog minder opvalt.

Voor de behandeling wordt het gebied verdoofd en afgetekend. Vervolgens wordt er een sneetje in de oogplooi gemaakt en de overtollige huid verwijderd. Het sneetje valt precies in de oogplooi, waardoor het later niet meer zichtbaar is. Na de operatie worden de hechtingen na een week verwijderd.

Het herstel na een ooglidcorrectie is ongeveer een week. Je ontvangt uitgebreide instructies van de arts wat je voor en na een bovenooglidcorrectie wel en niet mag doen. Na twee weken kan je weer oogmake-up dragen.

De voordelen en feiten van een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandeling op een rijtje

Een bovenooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij overtollig huid van de bovenoogleden wordt verwijderd. Het doel van deze ingreep is om hangende oogleden te corrigeren en een frisse, jeugdige uitstraling te geven. Hier zijn enkele voordelen en feiten van een bovenooglidcorrectie:

 1. Verbetering van de uitstraling: Hangende oogleden kunnen een vermoeide, trieste of oudere uitstraling geven. Een bovenooglidcorrectie kan deze problemen corrigeren en de uitstraling verbeteren.
 2. Verbetering van het zicht: Hangende oogleden kunnen soms het zicht belemmeren, vooral als ze erg overhangen. Door een bovenooglidcorrectie kunnen deze beperkingen worden verholpen.
 3. Veilige ingreep: Een bovenooglidcorrectie is over het algemeen een veilige ingreep die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Complicaties zijn zeldzaam, maar kunnen altijd optreden.
 4. Korte hersteltijd: De hersteltijd na een bovenooglidcorrectie is relatief kort. De meeste cliënten kunnen na een week hun normale activiteiten hervatten.
 5. Duurzaam resultaat: Het resultaat van een bovenooglidcorrectie is duurzaam, hoewel het verouderingsproces nog steeds invloed kan hebben op het uiterlijk van de oogleden.
 6. Niet alleen voor ouderen: Hangende oogleden kunnen niet alleen optreden bij oudere mensen. Ook jongere mensen kunnen er last van hebben door genetische aanleg, ziekte of andere factoren.
 7. De Milaan methode: De Milaan methode is een nieuwe techniek waarbij niet alleen huid, maar ook een stukje huidoverschot in de vorm van een ellips wordt verwijderd. Dit zorgt voor een beter en mooier resultaat.
 8. Advies van een specialist: Voor een bovenooglidcorrectie is het belangrijk om advies in te winnen van een specialist, zoals een cosmetisch arts. Deze kan bepalen of de ingreep geschikt is en welke techniek het beste is voor jouw situatie.

Beleving

Dankzij verdoving is de behandeling pijnloos

Methode

De methode wordt verder toegelicht door de behandelaar

Behandeltijd

De behandeling duurt minimaal een uur

Werkingstijd

De behandeling is 10 tot 15 jaar zichtbaar

Wat kun je verwachten?

Bij Cosmetic Clinics willen wij er voor zorgen dat onze cliënten zich comfortabel voelen en tevreden zijn met het resultaat van hun behandeling. Daarom nemen wij de tijd voor hen tijdens het intakegesprek om hun verwachtingen en doelen te begrijpen.

Wij bieden verschillende behandelopties en bespreken de mogelijke risico’s zodat onze cliënten volledig op de hoogte zijn voordat zij een beslissing nemen. Onze deskundige artsen stellen vervolgens een behandelplan op en ons team van artsen voert de behandeling uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Na de behandeling houden wij vaak contact met onze cliënten via ons controle- en nazorgprogramma om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met het resultaat en om eventuele bijwerkingen op te volgen.

Bij Cosmetic Clinics staan in voor een uitstekende service en zijn wij toegewijd aan het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze cliënten. Wij zijn er om hen deskundig te begeleiden en te behandelen en zorgen ervoor dat zij een fantastisch resultaat krijgen.

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Waarom kies je voor ons voor jouw behandeling?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiënttevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

De uitvoering van een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandling

Hoe lang duurt een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandeling?

De duur van een bovenooglidcorrectie behandeling hangt af van de specifieke behoeften van de patiënt. In het algemeen duurt een ooglidcorrectie behandeling ongeveer 1uur. Na de behandeling is het belangrijk om voldoende tijd vrij te maken om te herstellen.

De voorzorgsmaatregelen van Cosmetic Clinics

Cosmetic Clinics is vastberaden om haar cliënten een veilige en hygiënische omgeving te bieden. Dit betekent dat we de hoogste normen voor hygiëne en reiniging volgen, zoals voorgeschreven door de gezondheidsautoriteiten.

Voordat een behandeling plaatsvindt, vindt er veelal een medische screening en beoordeling plaats door een ervaren arts. Dit stelt ons in staat om eventuele risico’s te identificeren en ervoor te zorgen dat elke patiënt de juiste behandeling krijgt.

Cosmetic Clinics beschikt over state-of-the-art faciliteiten, waaronder geavanceerde apparatuur en moderne locaties. Dit stelt ons in staat om de meest veilige en efficiënte behandelingen uit te voeren.

Ons medische team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde artsen die zich hebben gespecialiseerd in hun cosmetische behandelingen. Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise kunnen ze cliënten helpen bij het verwezenlijken van hun esthetische doelen op een veilige en verantwoorde manier.

Bij Cosmetic Clinics staan we altijd open voor het verkennen van de wensen en verwachtingen van onze cliënten. We werken nauw samen met hen om een behandelplan op maat te maken en zorgen ervoor dat ze zich gehoord en begrepen voelen. Dit is een cruciale stap in het waarborgen van een veilige en geslaagde behandeling.

 

Ooglidcorrectie met de Milaan Methode

Bij Cosmetic Clinics hanteren we bij bovenooglidcorrecties de Milaan methode. En met een goede reden! Bij de reguliere methode wordt alleen huid boven het oog verwijderd, maar bij de Milaan methode wordt een stukje huidoverschot in de vorm van een ellips verwijderd (zie foto). Hierdoor wordt er óók huid aan de zijkant weggehaald. Dit levert een mooier resultaat op, omdat juist hier zich het meeste huidoverschot bevindt.

Nog een belangrijk voordeel van de Milaan methode; het littekentje dat ontstaat door de ooglidcorrectie aan de zijkant van het oog, ziet er precies uit als een kraaienpootje waardoor het nog minder opvalt. Na ongeveer een half jaar is het littekentje nog nauwelijks zichtbaar.

Overweeg jij een ooglidcorrectie? Dan wil je natuurlijk de beste kliniek voor een ooglidcorrectie. Cosmetisch arts Marieke van Hemert is de specialist in haar vakgebied en heeft al honderden klanten geholpen met een ooglidcorrectie. Marieke hanteert de Milaan-methode en is uiterst secuur in haar werkwijze. Samen met jou spreekt ze uitvoerig door wat je wensen zijn en welk resultaat je kunt verwachten. Bij Cosmetic Clinics ben je dus in goede handen.

De Milaan methode wordt nog in weinig klinieken in Nederland toegepast, wij zijn er trots op dat wij deze methode gebruiken. Vanwege de mooie resultaten wordt deze methode dan ook steeds populairder.

Ooglidcorrectie Milaan methode

Ooglidcorrectie met de Milaan Methode

Dit is waarom wij bewust kiezen om de Milaan methode te gebruiken voor onze ooglidcorrecties:

 • Volgens ons geeft de Milaan methode het mooiste resultaat.
 • Zwellingen en blauwe plekken zijn minder voorkomend dan bij de standaard methode.
 • Het huidoverschot wordt aan de zijkant weggehaald, hierdoor pak je de gehele plek aan en niet alleen het overtollige huid boven het oog.
 • Het litteken valt vaak samen met een kraaienpootje, in de meeste gevallen is die binnen een half jaar weg of niet meer storend.

De behandeling

1. We verdoven het gebied zodat je geen pijn voelt.
2. Het gebied wordt afgetekend.
3. Na het aftekenen maken we een sneetje in de oogplooi en wordt de overtollige huid verwijderd. Omdat het sneetje precies in de oogplooi valt, is deze later niet meer zichtbaar.
4. Als de overtollige huid verwijderd is, wordt het sneetje gehecht. De hechtingen worden een week na de operatie verwijderd.

Herstel na ooglidcorrectie

1 tot 3 dagen na de behandeling

De dagen direct na de ooglidcorrectie zijn de oogleden gezwollen en vaak zie je verkleuringen en bloeduitstortingen. Houd rekening met de volgende zaken:

 • Doe de eerste 24 uur niets. De eerste 24 uur zijn erop gericht om de zwelling van de oogleden zoveel mogelijk te beperken.
 • Neem ook de dagen na de ooglidcorrectie veel rust. Zo gun je de wonden tijd om te genezen. Vermijd ook lichamelijke inspanning, zoals tillen en langdurig bukken.
 • Je kunt een extra kussen onder je matras gebruiken om de druk op de oogleden te verlichten.
 • Douchen is mogelijk, maar de eerste 2 dagen mag je niet met je hoofd onder water.

4 tot 6 dagen na de behandeling

Na de derde dag neemt de zwelling af, waardoor je er al weer toonbaar uitziet.

Tot 1 week na de behandeling

Een week na de ooglidcorrectie verwijderen we de hechtingen. Veel mensen gaan dan weer aan het werk. Als de hechtingen eruit zijn en de zwellingen zijn afgenomen ben je namelijk weer toonbaar. Wel moet je er rekening mee houden dat je nog geen zwaar lichamelijk werk kan verrichten. Na het verwijderen van de hechtingen mag je weer lenzen dragen, zolang je niet te hard aan het ooglid hoeft te trekken.

Tot 2 weken na de behandeling

Twee weken na de behandeling kun je weer oogmake-up gebruiken. Je mag ook weer sporten, maar niet te intensief. Doe je aan contactsport? Wacht dan tot 4 weken na de behandeling.

Tot 6 weken na de behandeling

Veel dingen zijn nu al weer “gewoon”. Maar vermijdt nog wel de zon en de zonnebank. Zonlicht, en daarmee ook het felle licht van de zonnebank, hebben namelijk een negatieve invloed op de genezing van de littekentjes. Als je je ogen teveel blootstelt aan zonlicht zullen de littekens beter zichtbaar blijven. Ook roken kun je het beste vermijden tot minimaal 6 weken na de ingreep, want roken vertraagt het herstel.


Tot 3 à 4 maanden na de behandeling

De littekentjes op je ogen worden steeds minder zichtbaar, maar zijn nog altijd aan het herstellen. De kleur van de littekentjes wordt steeds minder rood en uiteindelijk zullen ze weinig meer verschillen van je eigen huidskleur. Omdat met de Milaan methode de littekentjes samenvallen met je kraaienpootjes, zul je de littekentjes aan de zijkant van het oog nog nauwelijks kunnen zien.

Bekijk resultaten en foto's van een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandeling

Lees ervaringen van eerdere behandelingen bij Cosmetic Clinics

Nathalie G
Lipfiller Behandeling
Read More
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers. Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controle-afspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
Giovanna F
Ooglidcorrectie
Read More
Wat een geweldige Clinic !! Super lieve Mensen, alles wordt tot de puntjes uitgelegd, ik ben 10 juni behandeld aan mijn ogen, ik was best zenuwachtig... maar achteraf viel alles mee, ik zou deze Cliniec aan iedereen aanraden die een behandeling wilt ondergaan!! In 1 woord GEWELDIG!!!
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als je het liefst direct contact wilt hebben, kun je ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat kost een Ooglidcorrecties Gezond Tijd behandeling?

De kosten van een ooglidcorrectie behandeling variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt en de gekozen techniek. Het is belangrijk om vooraf een consult te hebben met een gekwalificeerde plastisch chirurg om een nauwkeurige prijsbepaling te krijgen.
 
Let op: de prijzen op de prijslijst zijn richtprijzen en kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt en de gekozen techniek. Het is belangrijk om vooraf een consult te hebben met een gekwalificeerde plastisch chirurg om een nauwkeurige prijsbepaling te krijgen.

Hoe maak ik een afspraak?

Om een afspraak te maken, kun je gebruikmaken van ons boekingssysteem. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken en biedt de mogelijkheid om een afspraak te boeken op een tijd en locatie naar keuze. Via de knop hieronder of elders op onze website kun je direct een afspraak boeken.

Onze locaties zijn gevestigd op verschillende plaatsen, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bovendien bieden wij flexibele tijden, zodat je een afspraak kunt boeken wanneer het jou uitkomt. Maak gebruik van ons boekingssysteem en plan vandaag nog je afspraak. Laat ons je verwelkomen op een van onze locaties.

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Een bovenooglidcorrectie is een cosmetische ingreep waarbij overtollig huid van de bovenoogleden wordt verwijderd om de ogen een meer jeugdige en frisse uitstraling te geven.

Mensen die last hebben van hangende oogleden die hun zicht belemmeren of voor vermoeidheid zorgen, kunnen baat hebben bij een bovenooglidcorrectie. Ook mensen die ontevreden zijn over de esthetische uitstraling van hun oogleden, kunnen overwegen om de ingreep te ondergaan.

Tijdens de ingreep wordt een incisie/snee gemaakt in de natuurlijke plooi van de bovenste oogleden en wordt overtollig huid verwijderd. De incisie/snee wordt vervolgens gehecht met fijne hechtingen

De ingreep duurt meestal 60 minuten.

Het gebied wordt verdoofd voordat de ingreep begint, dus je voelt geen pijn tijdens de ingreep. Na de ingreep kan er wel wat ongemak zijn zoals zwelling en blauwe plekken.

De herstelperiode varieert. De hechtingen worden na een week verwijderd, zwellingen en blauwe plekken kunnen wat langer aanhouden. Na twee weken kun je weer oogmake-up gebruiken en mag je weer voorzichtig sporten. Contactsporten mag pas weer na zes weken.

Het resultaat van een bovenooglidcorrectie is meestal direct zichtbaar, maar het kan enkele weken duren voordat de zwellingen volledig zijn verdwenen en het uiteindelijke resultaat volledig zichtbaar is.

Zoals bij elke ingreep zijn er risico's verbonden aan een bovenooglidcorrectie. Het is belangrijk om te overleggen met je arts over de risico's en mogelijke complicaties voordat je besluit om de ingreep te ondergaan.

Het resultaat van een bovenooglidcorrectie kan jarenlang zichtbaar blijven, afhankelijk van de leeftijd en de huidelasticiteit van de persoon. Na verloop van tijd kan de huid echter weer verslappen en kan een nieuwe ingreep nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan cosmetische behandelingen, zoals injectables, huidverjonging, laserbehandelingen, huidverbetering en lichaamscontouring. We nodigen je uit om onze website te bezoeken voor een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen.

Om erachter te komen welke behandeling het beste bij je past, raden we je aan om een consult in te plannen met een van onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je wensen en verwachtingen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Tijdens een consult nemen we de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. Onze specialisten zullen je huid onderzoeken en de meest geschikte behandeling(en) adviseren. We zullen ook eventuele risico's en bijwerkingen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De duur van de behandelingen varieert, afhankelijk van het type behandeling en de individuele situatie. Sommige behandelingen kunnen binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl andere langer duren. De hersteltijd verschilt ook per behandeling. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de geschatte duur en hersteltijd van de aanbevolen behandeling(en).

De kosten van de behandelingen verschillen per behandeling en worden op maat berekend op basis van je persoonlijke behoeften. Tijdens het consult zullen we een prijsopgave geven voor de voorgestelde behandeling(en).

De duurzaamheid van de resultaten varieert per behandeling en individu. Sommige behandelingen geven langdurige resultaten, terwijl andere tijdelijk zijn en regelmatig onderhoud vereisen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de verwachte duur van de resultaten.

Cosmetic Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij al onze behandelingen. We werken met ervaren en gekwalificeerde specialisten en maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Hoewel we geen garanties kunnen geven, streven we ernaar om de best mogelijke zorg en resultaten te bieden.

Het combineren van behandelingen tijdens één afspraak is soms mogelijk, afhankelijk van de gekozen behandelingen en je individuele situatie. Tijdens het consult zullen onze specialisten je adviseren over de beste aanpak en bepalen of het combineren van behandelingen haalbaar en veilig is.

Afhankelijk van het type behandeling en je individuele situatie, kan het zijn dat je direct na de behandeling weer aan het werk kunt. Sommige behandelingen vereisen echter een herstelperiode. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over wat je kunt verwachten na de behandeling en of er speciale instructies zijn om te volgen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401