fbpx

Volume Oplossing

Volume Oplossing

Hiermee helpen we je!

Alles wat je moet weten over Volume Oplossing

Botox is een populaire cosmetische behandeling die gebruikt wordt om rimpels en lijnen te verminderen. De behandeling maakt gebruik van een zeer dunne naald om kleine hoeveelheden botuline toxine, bekend onder de merknaam Botox, in specifieke spieren van het gezicht te injecteren. Deze injecties verminderen de sterke werking van de spieren en verminderen zo de zichtbaarheid van rimpels en lijnen.

Botox is een snelle, minimale invasieve procedure die meestal binnen enkele minuten kan worden voltooid. Bovendien zijn er weinig bijwerkingen en is de downtime minimaal. Botox is een effectieve oplossing voor het verminderen van rimpels en lijnen in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, rond de ogen en de mond. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort hebben onze ervaren artsen jarenlange ervaring met het uitvoeren van succesvolle behandelingen met botox.

Zie het effect van Volume Oplossing

De voordelen van Volume Oplossing

Botox is een kortdurende en meestal pijnloze behandeling die snel resultaat geeft. Het vermindert de zichtbaarheid van rimpels en lijnen, en geeft het gezicht meer volume en symmetrie. Daarnaast is botox ook een populaire behandeling voor het verminderen van spierspanning, zoals in de nek. Botox is niet alleen effectief, maar ook duurzaam en de resultaten blijven enkele maanden tot een half jaar zichtbaar.

Hoe werkt Volume Oplossing ?

Botuline toxine (beter bekend onder de merknaam Botox®) is een stof op basis van natuurlijk eiwit die spierkracht tijdelijk vermindert (door blokkering van de zenuwimpuls die voor het samentrekken van de spier zorgt). De huid rondom de spier komt tot rust waardoor rimpels worden verzacht of zelfs helemaal verdwijnen. Daarom is botox voor sommige rimpels effectiever dan fillers

 

Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort kun je terecht voor professionele behandelingen met botox. Onze ervaren artsen werken met de beste producten en zorgen voor een natuurlijk resultaat.

 

De behandeling met botox is snel en pijnloos, en het resultaat is snel zichtbaar. Een botox behandeling heeft een effect van gemiddeld 3-6 maanden. Daarna kan de behandeling weer worden herhaald.

De toepassingen van Volume Oplossing

Botox wordt veel gebruikt om rimpels en lijnen te verminderen in het gezicht, zoals rond de ogen, het voorhoofd en de mond. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort kun je terecht voor professionele behandelingen met botox. Onze ervaren artsen bepalen samen met jou welke behandeling het beste bij je past.

Botox kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het verminderen van spierspanning in de nek of het verbeteren van de symmetrie van het gezicht. Bespreek altijd je wensen en doelen met onze artsen om te bepalen of botox de juiste behandeling voor jou is.

Botox werkt door het blokkeren van zenuwsignalen naar de behandelde spieren, waardoor deze ontspannen en de huid gladder en strakker wordt. De behandeling is snel en meestal pijnloos en de resultaten zijn zichtbaar na enkele dagen tot twee weken.

Naast het verminderen van rimpels en lijnen, wordt botox ook veelvuldig gebruikt voor het behandelen van hyperhidrosis (overmatig zweten), migraine en hoofdpijn. Ook kan botox worden ingezet om de vervelende neveneffecten van tandenknarsen en -bijten (bruxisme) te verminderen.

Het is belangrijk om te realiseren dat botox een tijdelijke behandeling is en de resultaten ongeveer 3 tot 6 maanden aanhouden, waarna een opfrisbehandeling noodzakelijk is om het gewenste resultaat te behouden. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort zullen onze artsen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden en verwachte resultaten van botox en samen met jou beslissen of deze behandeling de juiste keuze is voor jou.

Welke behandelingen voeren we uit met Volume Oplossing

Naast cosmetische correcties, kan Cosmetic Clinics botox ook inzetten als je last hebt van tandenknarsen, overmatig transpireren of migraine. Botox is dus niet alleen geschikt voor cosmetische doeleinden, maar biedt ook uitkomst bij tal van andere ongemakken.

In onze cosmetische kliniek wordt gewerkt met Bocouture. Hier hebben we voor gekozen omdat dit merk het meest zuiver is van botox. Het maakt namelijk geen gebruik van gecompliceerde eiwitten en laat alleen de meest werkzame eiwitten zitten. Hierdoor geeft Bocouture de minste kans om resistent te worden voor Botox. 

Voorhoofdrimpel Behandeling

Elimineer je voorhoofdrimpels en verjong je uitstraling met onze beproefde en bewezen behandelingen
Volume Oplossing

Hangende Mondhoeken

Herstel de volheid van je gezicht door het verminderen van hangende mondhoeken.
Volume Oplossing

Fronsrimpel Behandeling

Verzacht fronsrimpels en verkrijg een ontspannen uitstraling met onze gerichte fronsrimpel behandelingen.
Volume Oplossing

Gummy Smile Behandeling

Versterk je glimlach en verkrijg een evenwichtiger uitstraling door een gummy smile.
Volume Oplossing

Overmatige Transpiratie

Sta zelfverzekerder en comfortabeler in het leven door overmatige transpiratie te verminderen
Volume Oplossing

Tandenknarsen Behandeling

Stop met knarsen en bescherm je tanden met onze effectieve tandenknarsen behandeling.
Volume Oplossing

Bunnylines Behandeling

Bevries de tijd en verfijn uw neusomgeving met onze deze behandeling, uitgevoerd door ervaren professionals
Volume Oplossing

Putjeskin Behandeling

Wil je geen putjeskin meer zien in de spiegel, boek dan een behandeling.
Volume Oplossing

Slappe Hals en Decolleté

Dankzij de behandeling van de experts van Cosmetic Clinics kan de huid weer jonger en strakker tonen.
Volume Oplossing

Kraaienpootjes Behandeling

Bij Cosmetic Clinics behandelen we Kraaienpootjes met Botox.
Volume Oplossing

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze cliënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als je het liefst direct contact wilt hebben, kun je ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

De kosten van een behandeling met botox hangen af van het gebied dat behandeld moet worden en het aantal injecties dat nodig is. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort bieden we scherpe prijzen voor professionele behandelingen met botox. Onze ervaren artsen bespreken graag de prijzen en de verwachte resultaten met je tijdens een persoonlijk consult.

Hoe boek ik een van deze behandelingen?

Boeken bij Cosmetic Clinics is eenvoudig en snel. Ga naar onze boekingstool op onze website, selecteer jouw locatie en de gewenste behandeling en je kunt binnen enkele minuten een afspraak boeken.
 
Onze boekingstool is 24/7 beschikbaar en we staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw afspraak. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en we garanderen een snelle en efficiënte service.
 

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiënttevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Bij Cosmetic Clinics bieden we een breed scala aan cosmetische behandelingen, zoals injectables, huidverjonging, laserbehandelingen, huidverbetering en lichaamscontouring. We nodigen je uit om onze website te bezoeken voor een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen.

Om erachter te komen welke behandeling het beste bij je past, raden we je aan om een consult in te plannen met een van onze ervaren specialisten. Tijdens dit consult zullen we je wensen en verwachtingen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Tijdens een consult nemen we de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren. Onze specialisten zullen je huid onderzoeken en de meest geschikte behandeling(en) adviseren. We zullen ook eventuele risico's en bijwerkingen bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

De duur van de behandelingen varieert, afhankelijk van het type behandeling en de individuele situatie. Sommige behandelingen kunnen binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl andere langer duren. De hersteltijd verschilt ook per behandeling. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de geschatte duur en hersteltijd van de aanbevolen behandeling(en).

De kosten van de behandelingen verschillen per behandeling en worden op maat berekend op basis van je persoonlijke behoeften. Tijdens het consult zullen we een prijsopgave geven voor de voorgestelde behandeling(en).

De duurzaamheid van de resultaten varieert per behandeling en individu. Sommige behandelingen geven langdurige resultaten, terwijl andere tijdelijk zijn en regelmatig onderhoud vereisen. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over de verwachte duur van de resultaten.

Cosmetic Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid bij al onze behandelingen. We werken met ervaren en gekwalificeerde specialisten en maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur. Hoewel we geen garanties kunnen geven, streven we ernaar om de best mogelijke zorg en resultaten te bieden.

Het combineren van behandelingen tijdens één afspraak is soms mogelijk, afhankelijk van de gekozen behandelingen en je individuele situatie. Tijdens het consult zullen onze specialisten je adviseren over de beste aanpak en bepalen of het combineren van behandelingen haalbaar en veilig is.

Afhankelijk van het type behandeling en je individuele situatie, kan het zijn dat je direct na de behandeling weer aan het werk kunt. Sommige behandelingen vereisen echter een herstelperiode. Onze specialisten zullen je tijdens het consult informeren over wat je kunt verwachten na de behandeling en of er speciale instructies zijn om te volgen.

Voorhoofdrimpel Behandeling

Elimineer je voorhoofdrimpels en verjong je uitstraling met onze beproefde en bewezen behandelingen
Volume Oplossing

Hangende Mondhoeken

Herstel de volheid van je gezicht door het verminderen van hangende mondhoeken.
Volume Oplossing

Fronsrimpel Behandeling

Verzacht fronsrimpels en verkrijg een ontspannen uitstraling met onze gerichte fronsrimpel behandelingen.
Volume Oplossing

Gummy Smile Behandeling

Versterk je glimlach en verkrijg een evenwichtiger uitstraling door een gummy smile.
Volume Oplossing

Overmatige Transpiratie

Sta zelfverzekerder en comfortabeler in het leven door overmatige transpiratie te verminderen
Volume Oplossing

Tandenknarsen Behandeling

Stop met knarsen en bescherm je tanden met onze effectieve tandenknarsen behandeling.
Volume Oplossing

Bunnylines Behandeling

Bevries de tijd en verfijn uw neusomgeving met onze deze behandeling, uitgevoerd door ervaren professionals
Volume Oplossing

Putjeskin Behandeling

Wil je geen putjeskin meer zien in de spiegel, boek dan een behandeling.
Volume Oplossing

Slappe Hals en Decolleté

Dankzij de behandeling van de experts van Cosmetic Clinics kan de huid weer jonger en strakker tonen.
Volume Oplossing

Marionetlijnen behandeling

Bij Cosmetic Clinics behandelen we jouw Martionetlijnen.
Volume Oplossing

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in 2016 in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “praktijkmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.

Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette , fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401