fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Fillers Amersfoort

Fillers zijn dunne vloeistof achtige substanties (soort van gel) die geïnjecteerd worden met een zeer fijne naald. Door de injectie, vlak onder de huid, wordt dat stukje gevuld of verstevigd. Zo worden fillers bijvoorbeeld vaak rond de lippen gebruikt. Wij van Cosmetic Clinics werken uitsluitend met fillers van hyaluronzuur, dit is een natuurlijke stof die bijna geheel hetzelfde is aan de lichaamseigen stof dat ons bindweefsel produceert. 

Fillers in Amersfoort

Fillers worden in Nederland veelvuldig gebruikt, en zo ook in Amersfoort. In onze cosmetische kliniek gebruiken we fillers vooral om bijvoorbeeld rimpels, ingevallen jukbeenderen of wallen onder de ogen op te vullen, maar fillers kunnen voor nog veel meer ingezet worden.

Bij Cosmetic Clinics kennen we al onze klanten persoonlijk, en daar hechten we grote waarde aan. Daarbij streven we altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat, en daar passen fillers perfect bij. Mits vakkundig toegediend natuurlijk, zorgen fillers voor natuurlijke resultaten. Fillers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden om ingevallen wangen of rokerslijntjes te verhelpen.

Benieuwd of fillers jou ook kunnen helpen? Maak online gratis en vrijblijvend een intake gesprek of loop gezellig binnen in onze kliniek in Amersfoort om samen te kijken of fillers iets voor jou zijn.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn erg populair in Nederland en behoren zo ook in Amersfoort tot een van de meest verrichte cosmetische behandelingen bij Cosmetic Clinics.  En met goede reden ook; fillerbehandelingen geven een prachtig en natuurlijk resultaat.

Maar wat is een filler eigenlijk? Fillers zijn dunne vloeistofachtige substanties, een soort van gel, die geïnjecteerd worden met een zeer fijne naald. Door deze gelachtige substantie vlak onder de huid te injecteren kan bijvoorbeeld een lip of jukbeen gevuld of verstevigd worden.
Bij Cosmetic Clinics werken wij uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof is van nature aanwezig in ons eigen lichaam. Fillerbehandelingen met deze fillers leveren dan ook een prachtig natuurlijk resultaat.

Een behandeling met een filler is niet permanent, dit omdat deze lichaamseigen stof langzaam wordt afgebroken door ons lichaam. Wel is de werking langer dan die van bijvoorbeeld botox. Gemiddeld zal je 6 tot 12 maanden plezier hebben van een behandeling met fillers.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Aliaxin, Juvéderm en Radiesse
Tijd

30 tot 45 minuten

Werking

6 tot 12 maanden

Fillerbehandeling

Een behandeling met onze hyaluronzuurfillers is volkomen veilig. Van de 100.000 door de producent verkochte injecties is tot nu toe geen enkel probleem gemeld. Dit komt onder andere doordat het een lichaamseigen stof is, hierdoor is een allergische reactie bijzonder klein. Wat je wel kunt verwachten meteen na de behandeling is het volgende: roodheid, blauwe plekken, zwellinkjes, pijn of stijfheid op de behandelde plekken. Deze verschijnselen verdwijnen meestal na een paar dagen, soms na een week (en twee weken in de meest extreme gevallen). Dit zijn overigens reacties op het geven van de injecties zelf en niet op het gebruikte hyaluronzuur.

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Fillers in Amersfoort iets voor mij? Plan een gratis intakegesprek!

Ben je benieuwd of één van de filler behandelingen in Amersfoort iets voor jou is? Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek. In dit intake gesprek zullen we samen met jou kijken of botox jou kan helpen.

Fillerbehandelingen in Amersfoort

Een fillerbehandeling bij Cosmetic Clinics in Amersfoort duurt zo’n 30 tot 45 minuten. Daarbij is de behandeling niet tot nauwelijks pijnlijk. Wij werken altijd volgens dezelfde 5 stappen, dus voordat we starten met de filler behandeling, wordt er eerst een intakegesprek met je ingepland waarbij we luisteren naar jouw wensen en samen bepalen wat de mogelijkheden zijn. Dan stellen we een behandelplan op. Aan jou de keuze of je direct behandeld wilt worden, of dat je er eerst nog over na wilt denken.
Een natuurlijk resultaat van de behandeling staat bij ons altijd voorop. Na de behandeling krijg je nog extra advies en in de meeste gevallen een controle afspraak.

De zones die wij behandelen met fillers zijn:

Resultaten

Fillers op basis van hyaluronzuur worden door het lichaam herkend als ‘eigen’ en dus op natuurlijke wijze weer afgebroken. Dit zorgt ervoor dat een behandeling dan ook het beste na enige maanden herhaald kan worden om het gewenste resultaat te behouden. Afhankelijk van het type hyaluronzuur, de locatie van inspuiting, de diepte en de gebruikte techniek, duurt het effect van een behandeling 6 tot 12 maanden. Uit klinische onderzoeken is naar voren gekomen dat na elke herhalingsinjectie het interval tot de volgende behandeling groter wordt, omdat het resultaat steeds langer aanhoudt.

Wat kosten fillers?

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Profhilo is geen filler, maar verbetert de huid zelf. In plaats van het opvullen van de huid, wat gebeurt met fillers, wordt bij een Profhilo behandeling het huideigen proces gestimuleerd door hyaluronzuur. Bij een Profhilo behandeling wordt de huid dus zelf gestimuleerd om collageen en elatine aan te maken.

Eerst de overeenkomsten: zowel botox als fillers worden ‘injectables’ genoemd omdat beide met injecties worden ingebracht. Een andere overeenkomst is dat het effect van beide tijdelijk is.
Een botoxbehandeling heeft vooral effect op rimpels die ontstaan door bewegingen: ‘dynamische rimpels’. Voorbeelden hiervan zijn fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Ook kan botox worden gebruikt tegen bv. tandenknarsen of overmatig transpireren.
Fillers ‘vullen’ en worden gebruikt in gebieden waar volumeverlies is opgetreden door bijvoorbeeld afname van bot- en vetweefsel en afname van de huidkwaliteit.

Een gebied waar veel beweging is, bijvoorbeeld rond de mond, blijft de filler minder lang zitten dan bijvoorbeeld op het jukbeen.

Over het algemeen rekenen we tussen 6 en 15 maanden, afhankelijk van het gebied waar de filler is aangebracht. Als je de fillerbehandeling herhaalt, doe je er vaak langer mee.

Nee, deze zijn verboden in Nederland. Wij gebruiken alleen fillers op basis van hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof.

Stoppen met fillers is altijd mogelijk. Je gezicht zal er niet anders uitzien; het verouderingsproces is ondertussen wel doorgegaan en door gewenning kan het wel zijn dat je verschil merkt van voor de behandeling.

Wat een behandeling met Fillers in Amersfoort kost is afhankelijk van de hoeveelheid milliliters die nodig zijn. Bij Cosmetic Clinics werken wij per 1 ml. filler. De kosten van fillers zijn vanaf €399,-.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide 15 jaar geleden haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden. De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniek manager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp en Lelystad. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301