“Cosmetic Clinics”

Voorhoofdrimpels

Rimpels ontstaan niet zomaar alleen omdat we ouder worden. Genetische aanleg, type huid, levensstijl, voeding, alcohol- en nicotinegebruik, leeftijd, blootstelling aan UV-straling, gebrek aan slaap, beweging en zuurstof, het zijn allemaal factoren die een rol spelen in de mate waarin een huid veroudert en verslechtert. Voorhoofdrimpels zijn niet alleen het gevolg van verslapping van de huid, maar ook van mimische bewegingen. Verbaasd kijken, grote ogen opzetten, alle emoties waarbij je je wenkbrauwen optrekt veroorzaken de horizontale groeven in het voorhoofd. Collageen en elastine in de huid lopen met de jaren terug, waardoor de huidstructuur zijn vermogen om glad te blijven langzaamaan verliest. Hoe ouder je wordt, des te dieper en zichtbaarder deze lijnen kunnen worden.

Voorhoofdrimpels zijn goed te behandelen met botox.

Fronsrimpels

Fronsen is zo’n automatische beweging, dat we ons er niet eens van bewust zijn. Boos of bezorgd kijken, tegen de zon in turen of zeer geconcentreerd bezig zijn – we gebruiken deze spieren heel wat keren per dag, en trekken daarbij de wenkbrauwen naar elkaar toe en tegelijkertijd naar beneden. Door de jaren heen verliezen deze spieren hun elasticiteit en blijft, zelfs in rust, de fronsrimpel staan. Het gevolg is een permanent strenge, wat bozige blik – terwijl u dat meestal helemaal niet bent.

Een milde behandeling met botox helpt deze spieren te ontspannen, zodat u weer een open en vriendelijke uitstraling krijgt. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kan opvulling met een filler nog een extra zetje geven.

voorhoofdrimpels

Volume verlies slapen

Ons natuurlijke verouderingsproces veroorzaakt allerlei veranderingen aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, onze huid wordt dunner en slapper, het volume van vet- en spierweefsel vermindert, slapen en wangen worden holler, en dit alles leidt uiteindelijk tot een ingevallen gezicht. De ingevallen slapen kunnen met een filler heel veilig hun volume terugkrijgen, waardoor de gezichtscontouren weer een jeugdig aanzien krijgen. Het gebied vlak boven de wenkbrauwen kan bijna moeiteloos in deze behandeling worden meegenomen, voor een nog beter en natuurlijker effect.

Het terugwinnen van volume aan de slapen kan op zichzelf staand worden uitgevoerd, of in combinatie met jukbeenderen en/of wangen, of zelfs als onderdeel van de liquid facelift, waarbij het totale gezichtsvolume wordt verbeterd.

Haarverlies of dunner wordend haar: XL-hair

Dunner wordend haar of haarverlies wordt door vrouwen nog meer dan door mannen ervaren als vervelend, zorgelijk of frustrerend. De meest voorkomende vorm van haaruitval, alopecia androgenetica, is grotendeels erfelijk, en wordt ook wel de “klassieke kaalheid” genoemd. Toch krijgt in Nederland inmiddels ook 20% van de vrouwen ermee te maken. Mesotherapie met de skinbooster XL hair als behandelvorm bij haarverlies is nog relatief onbekend, maar steeds meer opmars aan het maken, met bewezen goede resultaten. Het is een goedgekeurde en volkomen veilige therapie zonder de bijwerkingen die de meeste haargroeimedicijnen, lichttherapieën en haartransplantatie wel kunnen hebben.

xl_hair

xl_hair

De behandelingen bestaan uit het via een meso-injector (vrijwel pijnloos) toedienen van injecties met een haargroeistimulerend middel. Cosmetic Clinics gebruikt hiervoor XL Hair, een speciaal ontwikkelde formule met als hoofdbestanddeel zuiver hyaluronzuur, aangevuld met een combinatie van effectieve, revitaliserende en haargroei bevorderende ingrediënten zoals vitaminen en mineralen. Deze bijzondere cocktail activeert o.a. de werking van de haargroeizakjes op plaatsen waar deze nog wel aanwezig zijn, maar niet meer actief. Deze gebieden zijn visueel herkenbaar als plaatsen met dunner haar of minder haargroei. De behandeling met de meso-injector stimuleert bovendien de bloedsomloop in de schedelhuid en bevordert de hydratatie. Een en ander stimuleert de slapende haarzakjes om weer aan het werk te gaan en meer haren te produceren.

Voor het beste resultaat wordt een XL Hair-therapie van minimaal 6 sessies, verspreid over ongeveer 10 weken, in onze kliniek geadviseerd, aangevuld met een thuisbehandeling met een speciale spray gedurende 12 tot 24 weken. De sessies in de kliniek duren ongeveer 30 minuten en u kunt na afloop gewoon weer naar huis of aan het werk. Wacht wel  minimaal 8 uur met het wassen van uw haar, sporten of saunagebruik en het is beter om uw haar de eerste 48 uur na behandeling niet te verven.

NU AFSPRAAK MAKEN VOOR GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT