“Cosmetic Clinics”

Skinboosters

Skinboosters, ook wel “mesotherapie” genoemd, zijn behandelingen waarbij heel kleine hoeveelheden werkzame stoffen met behulp van een meso-injector in de huid worden ingebracht. Het bijzondere aan de meso-injector is dat iedere injectie kaarsrecht en zo snel wordt toegebracht, dat u geen enkele pijn ervaart. Omdat injectiediepte, druppelgrootte en druk instelbaar zijn, heeft onze arts alles in handen om de behandelingen volledig individueel te maken en dus precies aan te passen aan wat u nodig heeft.

Skinboosters bevatten meer dan 50 voedende elementen die de huidfunctie bevorderen, zoals hyaluronzuur, mineralen, essentiële aminozuren en vitaminen.

Bij Cosmetic Clinics worden twee soorten skinboosters gebruikt: XL-hair en RRS-eyes.

skinboosters

De skinbooster RRS eyes wordt met name gebruikt bij donkere kringen onder de ogen, vermoeide ogen. Na een kuur van RRS eyes – wij adviseren 4 behandelingen – is het effect een jonger uitziende, gezonde huid met een frissere teint en uitstraling.

Soms kunnen donkere kringen beter behandeld worden met een zgn. undereye of traangootfiller. De arts kan het beste bepalen welke behandeling voor u het beste resultaat geeft.

U kunt daarvoor een afspraak maken voor een gratis intake gesprek, waarbij u alles te weten komt voor het beste resultaat!

De skinbooster XL-hair wordt gebruikt bij dunner wordend haar. Lees hier meer over XL hair.

xl_hair
AFSPRAAK MAKEN VOOR GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT MET ARTS