“Cosmetic Clinics”

Profhilo, het huidverjongingsproduct van nu

Profhilo, huidverjonging op de meest natuurlijke manier. Wij denken dat Profhilo onderdeel zou moeten zijn van ieders huidverzorgingsritueel!
Sinds Profhilo in 2015 werd gelanceerd, heeft het al veel prijzen gewonnen. Profhilo is géén filler, maar een huidverbeteraar. De huid wordt steviger en gezond in de verschillende huidlagen.

Omdat Profhilo met kleine injecties in de huid wordt gebracht, mogen alléén artsen Profhilo toedienen.

NIEUW: PROFHILO BODY →

Wij zijn groot fan van Profhilo, waarom?

Profhilo bevat de hoogste concentratie puur hyaluronzuur van alle injectables en is daardoor een effectieve huidverbeteraar. Profhilo zorgt voor herstel van elasticiteit, hydratatie en stevigheid.
Hyaluronzuur is belangrijk voor meerdere weefsels en naarmate we ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af wat duidelijk zichtbaar wordt aan onze huid.
We kunnen wel wat Profhilo gebruiken!

Wat kan ik verwachten van Profhilo?

Profhilo wordt aangebracht op de plek waar het optimaal zijn werk kan doen.
Profhilo wordt vaak gebruikt voor het gezicht maar je kunt het op alle plekken op het lichaam aanbrengen waar sprake is van huidverslapping.
In het gezicht wordt het bijvoorbeeld aangebracht met 10 oppervlakkige prikjes waarna het hyaluronzuur zich in het gebied rond de prikplekken gaat verspreiden.

Profhilo zet aan tot aanmaak van collageen en elastine. Na een behandeling met Profhilo zie je dan ook niet direct resultaat. Je huid komt in actie. Het resultaat na een aantal weken is een huid die beter gehydrateerd is, frisser en een jongere uitstraling geeft. Profhilo geeft je huid een glow!
Het is een behandeling met een natuurlijk resultaat, er verandert niets aan de contour van het gezicht.
Ook voor mensen die de stap naar een filler nog niet willen nemen, is Profhilo een aanrader!
Wij adviseren Profhilo voor mensen vanaf ongeveer 30 jaar.

Een goede huidverzorging en bescherming tegen de zon blijven noodzakelijk.

Kun je Profhilo combineren met een filler of botox?

Jazeker! Een filler geeft volume en botox vermindert de spierkracht waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Profhilo is voor de huid zélf. Juist de combinatie met botox of fillers zorgt voor een prachtig resultaat.

Op welke plekken kun je Profhilo toepassen?

Dat is ook weer het mooie van Profhilo: bijna overal! Het meest wordt Profhilo in het gezicht en hals toegepast, maar denk ook aan decolleté, handen, armen, ellebogen en knieën. Voor het lichaam is nu speciaal Prohilo® Body ontwikkeld. Lees hier meer over Profhilo® Body.

Is Profhilo veilig?

Profhilo is een ultra zuivere hyaluronzuur en daardoor een heel veilig product. De kans op een reactie op Profhilo is uiterst klein vanwege deze zuiverheid.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling met meerdere oppervlakkige prikjes wordt door de meeste mensen als weinig pijnlijk ervaren. Er ontstaan wat bultjes, die we direct na de behandeling masseren. De bultjes verdwijnen snel, Profhilo wordt verspreid door de huid en gaat aan het werk!

Hoe lang houdt het resultaat?

Afhankelijk van de kwaliteit van je huid, adviseren we te starten met 1, 2 of 3 behandelingen, met een tussenpoos van ongeveer 4 weken. Daarna kun je het effect bijhouden door iedere 6 maanden een enkele behandeling opnieuw te laten doen. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Profhilo Haenkenium

Na het succes van Profhilo, kwam IBSA met een nieuw product: Profhilo Haenkenium. Dit is een crème-serum (krachtig anti-oxidant) dat het effect van de Profhilo behandeling ondersteunt.
Wat Haenkenium daarnaast goed aanpakt, is roodheid van de huid. We zien mooie resultaten bij couperose, ontstekingen, irritatie en rosacea. De huid wordt aanmerkelijk rustiger en minder vurig.
Ook van dit product zijn wij een groot fan! Natuurlijk is Profhilo Haenkenium verkrijgbaar bij ons in de kliniek.

NU AFSPRAAK MAKEN VOOR GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT