“Cosmetic Clinics”

Wallen / donkere kringen onder de ogen

“Je ziet er moe uit.” “Heb je slecht geslapen?” “Je bent toch niet ziek?” Een paar van de vragen die je zoal kunt krijgen als je donkere kringen, zakjes, wallen of vetkussentjes onder je ogen hebt, of ingevallen onderoogleden. Stand en volume van het jukbeen kunnen hier invloed op hebben, of het krimpen van het bot als gevolg van veroudering, of een veranderde vethuishouding in het gebied rond de ogen. Een chirurgische ingreep is niet altijd noodzakelijk, ook met de juiste filler kan veilig een uitstekend resultaat gekregen worden.

Daarnaast krijgen rimpels minder kans als de huid verstevigd wordt met skinboosters door middel van RRS eyes, die bovendien de huidfunctie bevorderen met als resultaat een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint.

wallen_onder_de_ogen

Voor behandeling undereyefiller

Na behandeling undereyefiller

In het geval van een diepe donkere traangoot kan een zachte filler het verloren volume mooi aanvullen. Dit wordt via één prikgaatje met een speciale naald (canule) gedaan en is vrijwel pijnloos.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE

Wenkbrauwlift

Kraaienpootjes

Rimpels ontstaan niet zomaar, alleen maar omdat we ouder worden. Genetische aanleg, type huid, levensstijl, voeding, alcohol- en nicotinegebruik, leeftijd, blootstelling aan UV-straling, gebrek aan slaap, beweging en zuurstof, het zijn allemaal factoren die een rol spelen in de mate waarin een huid veroudert en verslechtert. Voorhoofdrimpels zijn niet alleen het gevolg van verslapping van de huid, maar ook van mimische bewegingen. Verbaasd kijken, grote ogen opzetten, alle emoties waarbij je je wenkbrauwen optrekt veroorzaken de horizontale groeven in het voorhoofd. Collageen en elastine in de huid lopen met de jaren terug, waardoor de huidstructuur zijn vermogen om glad te blijven langzaamaan verliest. Hoe ouder je wordt, des te dieper en zichtbaarder deze lijnen kunnen worden.

Voorhoofdrimpels zijn goed te behandelen met botox en fillers. Voor de rimpels midden op het voorhoofd zal de keus in eerste instantie vallen op het spierontspannende effect van een behandeling met botox. Zijn de rimpels al wat dieper, dan zijn fillers een goede aanvulling om het voorhoofd weer mooi glad te krijgen.

Lachrimpeltjes zijn vaak zeer charmant, en heel natuurlijk. Maar het kan ook teveel worden. Door de gezichtsmimiek als lachen en knijpen met de ogen wordt de huid steeds op dezelfde plaats dubbelgevouwen. Omdat de huid met het ouder worden zijn soepelheid verliest en minder elastisch wordt, trekken de plooien niet meer glad en blijven de rimpels ook in rust zichtbaar. Een behandeling met botox ontspant de spiertjes in dit gebied en kan de kraaienpootjes veilig en aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

behandeling_kraaienpootjes

Ooglidcorrectie

Bij Cosmetic Clinics is het ook mogelijk om een ooglidcorrectie te doen. Lees hier verder