“Cosmetic Clinics”

Volume (verlies) jukbeenderen

Naarmate we ouder worden, verandert er van alles aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, het verlies aan collageen en elastine maakt onze huid dunner en slapper, onderhuids loopt het volume in vet- en spierweefsel terug, en door al deze veranderingen gaat ons gezicht er anders uitzien. Ook jukbeenderen verliezen op deze manier aan volume. Niet alleen worden de wangen slachtoffer van de zwaartekracht, ook rond neus en mond ontstaan ongewenste plooien, en soms zelfs wat huidoverschot onder kin en kaak.

jukbeenderen_cosmetic

Behandeling van de jukbeenderen met een filler geeft het hele gebied versteviging en heeft een liftend effect. De jukbeenderen krijgen meer contour en volume, waardoor de huid als het ware wordt opgespannen en strakker wordt. Door meer volume aan de jukbeenderen te geven, zal ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen.

Het teruggeven van volume aan de jukbeenderen kan op zichzelf staand worden uitgevoerd, of in combinatie met de neus-lippenplooi, slapen en/of wangen, of zelf als onderdeel van een liquid facelift, waarbij het totale gezichtsvolume op diverse cruciale plekken wordt verbeterd.

Ingevallen wangen

Naarmate we ouder worden, verandert er van alles aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, het verlies aan collageen en elastine maakt onze huid dunner en slapper, onderhuids loopt het volume in vet- en spierweefsel terug, en door al deze veranderingen gaat ons gezicht er anders uitzien. Mooie, strakke en volle wangen veranderen in een wat hangende, lege huidpartij, en rimpels en fijne lijntjes worden steeds zichtbaarder. Dit alles maakt dat we er ouder en vermoeider uit gaan zien.

Met fillers kan het volume in de wangen veilig worden hersteld, waardoor er op de juiste plaatsen weer vorm ontstaat en uw gezicht meer jeugdige rondingen terugkrijgt.

Neus-lippenplooi

Bunny lines

De neus-lippenplooi loopt van de zijkanten van de neus, de neusvleugels, naar de mondhoeken. Door de jaren heen worden deze plooien dieper en scherper en kunnen een verdrietig of vermoeide gezichtsuitdrukking geven. Met een filler is deze plooi goed te verminderen en te verzachten.

Afhankelijk van de diepte en uw huidstructuur kan gekozen worden voor een dikker of dunner hyaluronzuur. Ook zal onze arts rekening houden met de contour van wangen en jukbeen. Mochten deze aan volume verloren hebben, dan zal aanvulling hiervan ook een meeliftend effect op de neus-lippen-plooi hebben.

neus_lippen_plooi

Bunny lines of konijnenlijntjes is de benaming voor de lijntjes of rimpels aan beide kanten van de neus. Deze lijntjes ontstaan door mimiek van het gezicht als bijvoorbeeld ‘vies’ kijken, lachen of tegen de zon in turen. Als dit u stoort, kan een simpele behandeling met botox uitkomst brengen. De spiertjes die de bunny lines veroorzaken, wordt ontspannen, zodat uw neusomgeving er weer mooi egaal uit komt te zien.

AFSPRAAK MAKEN VOOR GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT MET ARTS