Skinboosters XL hair en RRS eyes

Skinboosters, ook wel “mesotherapie” genoemd, zijn behandelingen waarbij hele kleine hoeveelheden werkzame stoffen met behulp van een meso-injector in de huid worden ingebracht. Het bijzondere aan de meso-injector is dat iedere injectie kaarsrecht en snel wordt toegebracht, daardoor ervaart iemand geen enkele pijn. Omdat injectiediepte, druppelgrootte en druk instelbaar zijn, heeft onze arts alles in handen om de behandelingen volledig individueel te maken en dus precies aan te passen aan wat nodig is.

Skinboosters bevatten meer dan 50 voedende elementen die de huidfunctie bevorderen, zoals hyaluronzuur, mineralen, essentiële aminozuren en vitaminen.

Bij Cosmetic Clinics worden twee soorten skinboosters gebruikt: XL-Hair en RRS-Eyes

Wat is XL Hair?

De behandeling is vrijwel pijnloos en bestaat uit het toedienen van injecties met een haargroei stimulerend middel via een meso-injector. Cosmetic Clinics gebruikt hiervoor XL Hair, een speciaal ontwikkelde formule met als hoofdbestanddeel zuiver hyaluronzuur, aangevuld met een combinatie van effectieve, revitaliserende en haargroei bevorderende ingrediënten zoals vitaminen en mineralen. Deze bijzondere cocktail activeert o.a. de werking van de haargroeizakjes op plaatsen waar deze nog wel aanwezig zijn, maar niet meer actief. Deze gebieden zijn visueel herkenbaar als plaatsen met dunner haar of minder haargroei. De behandeling met de meso-injector stimuleert bovendien de bloedsomloop in de schedelhuid en bevordert de hydratatie. Een en ander stimuleert de slapende haarzakjes om weer aan het werk te gaan en meer haren te produceren. Lees hier meer over XL Hair

Het resultaat van een XL Hair behandeling

voor behandeling met XL hairNa een kuur met XL hair
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

XL Hair

Tijd

30 minuten 

Werking

5 tot 6 maanden

skin-evolution-rrs-ha-eyes-1 (1)

Wat is RRS Eyes?

De skinbooster RRS eyes wordt met name gebruikt bij donkere kringen onder de ogen en vermoeide ogen. Na een kuur van RRS eyes – wij adviseren 4 behandelingen – is het effect een jonger uitziende, gezonde huid met een frissere teint en uitstraling. Lees hier meer over het behandelen van wallen en blauwe kringen onder je ogen.

Soms kunnen donkere kringen beter behandeld worden met een zogenoemde undereye of traangootfiller. De arts kan het beste bepalen welke behandeling voor u het beste resultaat geeft.

U kunt daarvoor een afspraak maken voor een gratis intake gesprek, waarbij u alles te weten komt voor het beste resultaat!

Wat kosten Skinboosters?

XL Hair

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandelt wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen