Radiesse

Radiesse is een unieke en veelzijdige filler die wij gebruiken bij Cosmetic Clinics. Radiesse heeft calciumhoudende microsferen toegevoegd wat ervoor zorgt dat de filler naast een liftende werking, ook de aanmaak van nieuw collageen stimuleert.

Wat is Radiesse?

De Radiesse® filler is een unieke, veelzijdige filler. Door toevoeging van calciumhoudende microsferen geeft de filler niet alleen een liftend effect, maar stimuleert hij ook de aanmaak van nieuw collageen. Bij veel mensen houdt dit effect een jaar aan, en het is vaak zelfs langer.

Verder geeft Radiesse® in vergelijking met andere fillers meer verbetering van de huidkwaliteit en een natuurlijk resultaat, dit door het gestimuleerde aanmaak van collageen. Wij zijn zelf fan van deze filler, en zijn daarmee zeker niet de enige.

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse werkt doordat het zowel de “groeven” opvult waardoor de rimpels verdwijnen alsook de aanmaak van collageen stimuleert. Het directe resultaat komt doordat de huid voller is, de grootste rimpels zijn afgenomen en uw gezicht ziet er strakker uit. Daarnaast volgt er naar verloop van tijd een verbetering van de huidkwaliteit, dit door het toegenomen collageen. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Uiteindelijk breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuw aangemaakte collageen blijft langer bestaan. Je huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Radiesse

Tijd

45 Minuten

Werking

1,5 jaar

Hoe gaat een behandeling met Radiesse®in z'n werk?

Radiesse® wordt in kleine hoeveelheden met een dunne naald of canule in de huid gebracht. Voor een fijnere behandeling, kan de arts een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen op zones die behandeld gaan worden. Er is direct een zichtbaar effect. De toename van collageen start enkele weken na de behandeling waardoor het resultaat na enkele weken/maanden nog verder toeneemt.

Hoe lang heb ik resultaat van Radiesse®?

Het resultaat van Radiesse® houdt door de aanmaak van nieuw eigen collageen langer aan dan het resultaat van een gewone filler. Na 1-2 behandelingen in het eerste jaar is een vervolgbehandeling vaak pas na 1,5 jaar nodig.
De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.

Op de website www.radiesse.nl kunt u nog meer informatie over dit prachtige product vinden.

Hiervoor kun je Radiesse®inzetten

Voor en na een Radiesse behandeling

DanielaH-before_0443_Bearbeitet_PreviewDanielaH-after_1256_Bearbeitet_Preview

Wat kost een Radiesse® behandeling?

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandelt wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Radiesse en een “gewone” filler?

Radiesse® is een unieke collageen stimulerende filler die iets anders werkt dan de “gewone” hyaluronzuur fillers. Door toevoeging van calciumhoudende microsferen stimuleert Radiesse aanmaak van nieuw collageen. Dit geeft een natuurlijk liftend effect en verbetering van de huidkwaliteit.

Hyaluronzuur fillers geven volume aan de huid.