Profhilo-huidverjonging

Profhilo, huidverjonging op de meest natuurlijke manier. Sinds Profhilo in 2015 werd gelanceerd, heeft het al veel prijzen gewonnen. Profhilo is géén filler, maar een huidverbeteraar. De huid wordt steviger en gezonder in de verschillende huidlagen.
Omdat Profhilo met kleine injecties in de huid wordt gebracht, mogen alléén artsen Profhilo toedienen.

Wij denken dat Profhilo onderdeel zou moeten zijn van ieders huid verzorgingsritueel!

Wat is Profhilo?

Wij zijn groot fan van Profhilo, maar waarom? Profhilo bevat de hoogste concentratie puur hyaluronzuur van alle injectables en is daardoor een effectieve huidverbeteraar. Profhilo zorgt voor herstel van elasticiteit, hydratatie en stevigheid.

Hyaluronzuur is belangrijk voor meerdere weefsels en naarmate we ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af wat duidelijk zichtbaar wordt aan onze huid. Kortom, we kunnen wel wat Profhilo gebruiken om onze huid te verbeteren!

profhilo

Het resultaat van een Profhilo-behandeling

Een Profhilo-behandeling geeft een prachtig en volledige natuurlijk resultaat. Omdat Profhilo voornamelijk bestaat uit puur hyaluronzuur, een stof die van nature in je lichaam aanwezig is, is het resultaat al snel natuurlijk. Door de huidverbeterende eigenschappen van hyaluronzuur krijgt de huid weer zijn jongere en frissere uitstraling terug.

Al na ons 30e levensjaar gaat de onderhuidse vetlaag langzaam afnemen en zakken de overige vet compartimenten naar beneden. Hierdoor wordt de huid slapper en neemt de hoeveelheid collageen af. Profhilo geeft een stimulans aan de onderhuidse vetlaag en ondersteunt de collageenvorming. Dit zorgt voor glow en een betere structuur van je huid. Weer een frisse, jonge uitstraling, en dit zonder kunstmatige fillers.

Profhilo zet aan tot aanmaak van collageen en elastine. Na een behandeling met Profhilo zie je dan ook niet direct resultaat, maar je huid komt wel direct in actie. Het resultaat na een aantal weken is een huid die beter gehydrateerd is, frisser en een jongere uitstraling geeft. Profhilo geeft je huid een glow!

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Profhilo

Tijd

15 Minuten

Werking

6 maanden

Hoe lang blijven de resultaten van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Afhankelijk van de kwaliteit van de huid, begint het eerste deel met 1, 2 of 3 Profhilo behandelingen. Tussen deze behandelingen zit een tussenpoos van ongeveer 4 weken.
Na deze eerste behandelingen heeft je huid weer die jonge, frisse glow, vanaf dan is het genoeg om eens in de 6 maanden een behandeling te laten doen om de effecten te behouden. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Zo ziet een Profhilo-behandeling eruit

Eerst wordt een gratis en vrijblijvend gesprek met je ingepland om te kijken of Profhilo iets voor jou is, en om te bepalen hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Profhilo wordt aangebracht op de plek waar het optimaal zijn werk kan doen. Het wordt vaak gebruikt voor het gezicht, hals, armen en decolleté maar je kunt het op alle plekken op het lichaam aanbrengen waar sprake is van huidverslapping. In het gezicht wordt het bijvoorbeeld aangebracht met 10 oppervlakkige prikjes waarna het hyaluronzuur zich in het gebied rond de prikplekken gaat verspreiden.

Het is een behandeling met een natuurlijk resultaat, er verandert niets aan de contour van het gezicht. Ook voor mensen die de stap naar een filler nog niet willen nemen, is Profhilo een aanrader! Wij adviseren Profhilo voor mensen vanaf ongeveer 30 jaar.

Een goede huidverzorging en bescherming tegen de zon blijven noodzakelijk.

Hiervoor kun je Profhilo inzetten

Starten met Profhilo?

We adviseren je om met 2 behandelingen te beginnen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Daarna adviseren we om 2x per jaar de Profhilo behandeling te herhalen. Je kunt kiezen voor een abonnement, dan profiteer je van een korting. Maar je kunt ook kiezen voor een losse behandeling.

Profhilo®Body

Profhilo® Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld om de huidverslapping van het lichaam op een natuurlijke manier tegen te gaan. De werking van Profhilo® Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur”.

Wat is er nieuw aan Profhilo® Body?

Profhilo® heeft in 2016 de Aesthetics Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Profhilo® Body is sinds oktober 2021 op de markt. Deze is speciaal ontwikkeld voor huidverslapping op het lichaam en heeft daarom ook een andere samenstelling dan de Profhilo® die reeds op de markt is. Een verpakking Profhilo® Body bestaat uit een 3 ml voorgevulde spuit, bestaande uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.

Met deze uitbreiding van de Profhilo® lijn biedt IBSA effectieve behandelingen voor zowel het gelaat als het lichaam.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Aliaxin
Tijd

20 minuten 

Werking

3 tot 5 maanden

Welke indicaties kun je behandelen met Profhilo® Body?

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd.

Hoe ziet een behandeling met Profhilo® Body eruit?

Net als bij een “normale” Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat.

Profhilo® Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken.

Wat kost een Profhilo behandeling?

Profhilo Haenkenium

Na het succes van Profhilo, kwam IBSA met een nieuw product: Profhilo Haenkenium. Dit is een crème-serum (krachtig anti-oxidant) dat het effect van de Profhilo behandeling ondersteunt. Wat Haenkenium daarnaast goed aanpakt, is roodheid van de huid. We zien mooie resultaten bij couperose, ontstekingen, irritatie en rosacea. De huid wordt aanmerkelijk rustiger en minder vurig.

Ook van dit product zijn wij een groot fan! Natuurlijk is Profhilo Haenkenium verkrijgbaar bij ons in de kliniek.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandelt wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Profhilo is geen filler, maar verbetert de huid zelf. In plaats van het opvullen van de huid, wat gebeurt met fillers, wordt bij een Profhilo behandeling het huideigen proces gestimuleerd door hyaluronzuur. Bij een Profhilo behandeling wordt de huid dus zelf gestimuleerd om collageen en elatine aan te maken.

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar. Vanaf dan neemt het onderhuidse vet, collageen, elastine en hyaluronzuur af wat zorgt voor een verouderde huid. Daarom is 30 ook de leeftijd vanaf wanneer je een Profhilo-behandeling preventief kan inzetten.

Jazeker! Een filler geeft volume en botox vermindert de spierkracht waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Profhilo is voor de huid zélf. Juist de combinatie met botox of fillers zorgt voor een prachtig resultaat.

Dat is het mooie van Profhilo: bijna overal! Het meest wordt Profhilo in het gezicht en hals toegepast, maar denk ook aan decolleté, handen, armen, ellebogen en knieën. Voor het lichaam is nu speciaal Prohilo® Body ontwikkeld. Lees hier meer over Profhilo® Body.

Profhilo is een ultra zuivere hyaluronzuur en daardoor een heel veilig product. De kans op een reactie op Profhilo is uiterst klein vanwege deze zuiverheid.

De behandeling met meerdere oppervlakkige prikjes wordt door de meeste mensen als weinig pijnlijk ervaren. Er ontstaan wat bultjes, die we direct na de behandeling masseren. De bultjes verdwijnen snel, Profhilo wordt verspreid door de huid en gaat aan het werk!

Afhankelijk van de kwaliteit van je huid, adviseren we te starten met 1, 2 of 3 behandelingen, met een tussenpoos van ongeveer 4 weken. Daarna kun je het effect bijhouden door iedere 6 maanden een enkele behandeling opnieuw te laten doen. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit.

Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden. Het verouderingsproces gaat gewoon door.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Wanneer je twijfels hebt over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met je behandelend arts.

De Profhilo® Body Kit bestaat uit:
- 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
- 1 flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur
- 4 Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt kunnen worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren

De Profhilo® Body Kit is speciaal samengesteld om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen.