fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Plekjes verwijderen

We hebben er allemaal wel eens last van: wratten, moedervlekken, ouderdomsvlekken – ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen zich over het gehele lichaam voordoen maar gelukkig zijn de meeste onschuldig en kunnen dus op zich onbehandeld blijven. Veel wratten verdwijnen bovendien na verloop van tijd vanzelf. Maar al deze ongenode oneffenheden op onze huid kunnen wel heel ontsierend zijn of ons soms zelfs in de weg zitten.

Met een eenvoudige ingreep helpt onze arts je snel en pijnloos van deze ongewenste plekken en vlekken af. Coagulatie is een techniek waarbij huidweefsel wordt ‘verdampt’ of weggebrand met behulp van een klein, heet naaldje.

Wat valt er onder huidoneffenheden?

Er zijn natuurlijk veel verschillende oneffenheden waar mensen zich al dan niet aan kunnen storen. Niet alle plekjes zijn op dezelfde manier te behandelen. De plekjes die wij kunnen behandelen zijn:

– Moedervlekjes
– Fibroompjes
– Steelwratjes
– Huid spatadertjes
– Ouderdomsvlekken
– Pigmentvlekken
– Cherry naevus

Hoe verwijder je huidoneffenheden?

Nadat de arts heeft vastgesteld dat de huidafwijking geschikt is voor behandeling met coagulatie, wordt de plek voor de behandeling gedesinfecteerd en verdoofd.

– Bij een moedervlek raakt de arts met een klein, heet naaldje oppervlakkig de huid aan waardoor deze laag voor laag tot in het gewenste niveau verwijderd kan worden.

– Fibroompjes, steelwratjes, oneffenheden en kleine huid spatadertjes worden op vergelijkbare wijze verwijderd.

Nazorg

De behandelde huid is na de behandeling kwetsbaar. Wees de eerste 48 uur na behandeling extra voorzichtig. Vermijd zonnebank en sauna, neem geen hete douche of warm bad en gebruik een zonnebrandcrème met hoge spf. Soms verschijnt er na verloop van tijd een verkleuring op de behandelde plek, die wordt veroorzaakt door dieper in de huid gelegen pigment dat onder invloed van zonlicht geactiveerd wordt. Het verdient dan ook aanbeveling om de behandelde plek gedurende minimaal 6 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht om de kans op pigmentatie afwijkingen zo klein mogelijk te houden.

Behandelde plekken in het gezicht zijn over het algemeen na 10 dagen genezen, voor andere plekken op het lichaam kan het tot 3 weken duren. In sommige gevallen is er meer dan 1 behandeling nodig.

Pijn / Verdoving

Verdoving dmv lidocaïne

Tijd

5 minuten 

Werking

Resultaten plekjes verwijderen

Plekje verwijderen naPlekje verwijderen voor

Tarieven

Op de dag van de behandeling kan de behandelde locatie wat warm aanvoelen en er een beetje rood uitzien. Korte tijd na de behandeling kunnen kleine korstjes op de behandelde plekjes ontstaan. Over het algemeen geneest dit vanzelf, mits je vooral niet aan het korstje krabt en het minstens 5 dagen droog houdt voor het mooiste resultaat. 

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Coagulatie is een techniek waarbij huidweefsel wordt ‘verdampt’ of weggebrand met behulp van een klein, heet naaldje.
  • Moedervlekjes
  • Fibroompjes
  • Steelwratjes
  • Huid spatadertjes
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Cherry naevus

Behandelde plekken in het gezicht zijn over het algemeen na 10 dagen genezen, voor andere plekken op het lichaam kan het tot 3 weken duren.

De huid om en op het verwijderde plekje kan rood en warm worden. Nadat het korstje eraf is gevallen, zal de huid nog roze zien. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Met te veel zonlicht kan er eventueel een pigmentverkleuring ontstaan.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide 15 jaar geleden haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden. De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniek manager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp en Lelystad. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301