Hals en decolleté

De zwaartekracht en het slapper worden van de halsspier hebben een negatief effect op de verticale huidplooien in onze hals, die vanaf ons 50e levensjaar dan ook steeds meer uitzakken. 

Slappe Hals- en decolleté

De huid van hals en decolleté  verouderen vaak sneller door blootstelling aan de zon – vooral omdat het gebied bij het insmeren met zonnebrand nogal eens wordt overgeslagen, en door verminderde aanmaak van collageen en elastine.

Dit proces wordt nog eens versterkt als je een zijslaper bent, en door onvoldoende hydratatie van het lichaam – en dus ook van de huid. Omdat er minder zweet- en talgklieren in hals en decolleté zitten, is de huid daar extra gevoelig voor beschadigingen, rimpelt en verkleurt sneller en ziet er daardoor soms ouder uit dan de huid van het gezicht.

Gebruik van goede crèmes, peelings, zonbescherming en veel water drinken kunnen het verouderingsproces afremmen.

De behandeling van Hals – en decolleté versteviging

De halslijnen kunnen ontspannen worden door het gebruik van botox, en toediening van een filler op de juiste plaatsen kan weer een verstevigend effect hebben. Zeer goede resultaten kunnen behaald worden door een behandeling met Profhilo. Deze krachtige huidtherapie bevordert de huidfunctie (o.a. de aanmaak van collageen), vermindert huidplooien en zorgt voor een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Profhilo, Aliaxin, Juvéderm en Bocouture

Tijd

15 – 30 minuten 

Werking

3 tot 12 maanden

Tarieven

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandelt wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de behandelmethode en de kracht van uw spieren. Als vuistregel kun je aanhouden dat botox ongeveer 3 tot 6 maanden blijft werken, en fillers tot 12 maanden.

Er zijn verschillende behandelmethode; fillers, botox en Profhilo kunnen ieder op hun manier mooie, natuurlijke resultaten bieden. Welke behandelmethode het best bij jou past, is afhankelijk van wat jij verholpen wilt zien. Tijdens de gratis intake zal de specialist met jou meedenken om de beste behandelmethode vast te stellen.